ArticoleArticole prima paginaCompetitiiSuperliga

Omar Sales Brașov și LPS MAV Timișoara joacă finala Superligii Prieteniei 2017

Ziua de duminică ne-a adus meciurile din fazele eliminatorii ale Superligii Prieteniei 2017, iar cea mai așteptată competiție a anului și-a desemnat deja finalistele.

Omar Sales Brașov și LPS MAV Timișoara se vor întâlni în ultimul act al competiției și se vor bate pentru marele premiu de 5.000 de euro pus în joc.

De partea cealaltă, în finala mică se vor întâlni AS Drobeta-Turnu Severin și Liverpool Bucharest Team, singura reprezentantă a capitalei calificată în careul de ași al competiției.

Drumul spre finală

Calificată în optimi din „Grupa morții”, grație golaverajului, Omar Sales Brașov a trecut pe rând de Dream Team (3-0), Știința Celei Tg. Jiu (5-2) și AS Drobeta-Turnu Severin (4-1) în drumul spre ultimul act al competiției.

De partea cealaltă, LPS MAV Timișoara a învins-o pe Bizz Brasil cu 5-0, a repetat scorul în sfertul cu Piastrela și a avut parte de un meci dramatic în semifinala cu Liverpool Team: a fost condusă cu 0-2, a egalat, s-a văzut din nou condusă, a revenit și a avut 4-3, a fost egalată cu câteva secunde înainte de fluierul final și s-a calificat la loviturile de departajare în finală.

Astfel, pentru marele premiu de 5.000 de euro se vor înfrunta două echipe din afara capitalei, urmând să vedem cine se va încorona regina acestui sezon din Liga Prieteniei la nivelul întregii țări: Omar Sales Brașov sau LPS MAV Timișoara.

Articole similare

Close