Articole

Partidele de astazi, 03.12.2015, la Liga Prieteniei! Capul de afis, F.C. Bucuresti – Hooligans de la ora 22:30!

Liga I ne propune astazi 4 dueluri si anume:

21:40Fair PlayPadurarii DT (terenul din Agronomie) – Fair Play se afla pe locul 18 inaintea acestui meci, impotriva celor de la Padurarii DT, echipa de pe locul 14 in Liga I. Baietii din Dr.Taberei se afla intr-o forma buna in ultima perioada, reusind sa invinga echipele Chipita Stars si Dream Team, zona retrogradarii nu mai este de actualitate pentru ei, astazi avand sansa sa urce chiar spre mijlocul clasamentului. De partea cealalta, Fair Play nu o duce deloc bine, avand doar 6 puncte din 9 partide disputate, insa la doar 2 puncte de iesirea din zona retrogradabila direct.

22:30F.C. BucurestiHooligans (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Capul de afis din aceasta seara este tinut de acest duel, intre liderul campionatului, F.C. Bucuresti si echipa Hooligans, ocupanta locului 4 in acest moment in clasament. Baietii de la Hooligans se afla la doar 6 puncte de lider, spunem doar, deoarece acestia au si doua meciuri mai putin decat F.C. Bucuresti, ceea ce inseamna ca, daca vor castiga acest duel, vor avea un avantaj fatza de lider in cazul in care isi vor castiga si restantele avute. Un duel de maxim interes, intre doua echipe cu jucatori valorosi, insa din pacate pentru F.C. Bucuresti, astazi nu il vor avea in echipa pe Dumitru Ovidiu, marcator a 15 goluri in aceasta editie de campionat, suspendat in etapa trecuta dupa ce a luat un cartonas rosu.

23:20F.C. UnireaF.C. Viitorul (terenul din Agronomie) – Un meci in care F.C. Unirea, ocupanta locului 8 in campionat, intalneste echipa de pe locul 15, F.C. Viitorul, un meci in care baietii de la Unirea pornesc favoriti. F.C. Unirea vine dupa victoria cu Chipita Stars in timp ce Viitorul dupa o infrangere cu Real Bucuresti.

23:20Royal EaglesChipita Stars (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Chipita Stars, ocupa locul 10 in acest moment si este intr-o scadere de forma dupa infrangerile cu Padurarii DT si F.C. Unirea. In aceasta seara incearca sa isi recapete moralul, cu Royal Eagles, locul 19 in acest moment, cu doar 3 puncte din 10 partide disputate.

Liga II Seria 1 ne propune un meci extrem de intersant, intre F.C. Petrachioaia si Diamond Star. Baietii de la Petrachioaia ocupa locul 6 in campionat, in timp ce Diamond Star se afla pe locul 3 la 11 puncte in fata adversarilor, dar cu 3 meciuri in plus fata de ei. Cu o victorie astazi, baietii de la Diamond Star vor trece pe locul 2, la doar un punct de liderul Viitorul Voluntari, cu un meci in minus fatza de ei daca acest lucru se intampla. Meciul are loc de la ora 20:00 pe terenul din Agronomie.

In Liga II Seria 2 avem doua meciuri si anume:

19:00GigantiiProgresul 1944 (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Progresul 1944, echipa de pe locul 12 in aceasta serie, porneste favorita impotriva celor de la Gigantii, locul 13 in acest moment. Dupa infrangerea din prima etapa, Progresul si-a revenit si a inregistrat 3 victorii si un egal in urmatoarele meciuri.

20:50MetalplastF.C. Devils (terenul din Agronomie) – Metalplast este pe locul 2 dar putem spune ca sunt ca si liderii acestei serii, deoarece sunt la 2 puncte de locul 1 ocupat de F.C. Rahova, dar cu 3 meciuri in minus fata de acestia. Astazi intalneste formatia de pe locul 10, F.C. Devils, un meci pe care teoretic trebuie sa il castige, dar vom vedea daca aceste calcule ale hartiei se vor potrivii cu socotelile de la meci.

Liga III Seria 1 ne propune meciul dintre liderul, F.C. Lopatarii si formatia de pe locul 7, F.M.V Spiru Haret. F.C. Lopatarii este o echipa foarte interesanta, de urmarit, o formatie ce a marcat 40 de goluri in 4 partide la Liga Prieteniei in Liga a III a, cu victorii pe linie pana in acest moment. Baietii de la Spiru vor avea un meci foarte dificil, un test greu pe care ramane de vazut daca il vor trece sau nu, in aceasta seara de la ora 22:30, pe terenul din Agronomie.

Cupa Ligii ne aduce astazi 3 meciuri dupa cum urmeaza:

20:00United TeamF.C. Scanteia (Grupa I – terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Scanteia este pe locul 4 in aceasta grupa cu doua infrangeri din doua meciuri, in timp ce United Team ocupa locul 3 avand doar un meci disputat, o infrangere.

20:50F.C. GascaGS Royals (Grupa H – terenul din intrarea vrabiei nr.22) – o disputa intre locul 3, F.C. Gasca si locul 2 in Grupa H, echipa GS Royals.

21:40F.C. BerceniF.C. Gei (Grupa D – terenul din intrarea vrabiei nr.22) – F.C. Berceni, echipa de Liga I, este la egalitate de puncte, 3, cu F.C. Gei, echipa de Liga a II a, insa echipa din Berceni are un meci mai putin disputat fatza de adversara ei din aceasta seara.

Articole similare

Close