Articole

Meci nebun în Liga a III-a Seria 1, între Spiru Haret și Mineru Motru

Spiru Haret și Mineru Motru au oferit un veritabil spectacol în meciul lor direct disputat marți, de la ora 20:00, pe terenul din Agronomie.

După 3-3 la pauză, Mineru Motru a condus cu 5-3 cu șase minute înainte de final, dar Spiru Haret a revenit fantastic și a întors soarta partidei în ultimele trei minute, reușind să se impună cu 6-5.

Mineru Motru a avut un start perfect de meci și a deschis scorul în primul minut, profitând de autogolul lui Mihai Mihalache, care s-a revanșat însă după doar două minute, când a reușit să egaleze.

Minerii au revenit în avantaj în minutul 4, grație golului marcat de Cosmin Roșu, și au reușit chiar să facă 3-1 în minutul 7, prin Enache Marius.

A doua jumătate a reprizei secunde le-a aparținut celor de la Spiru Haret, care au egalat prin golurile marcate de Trandafir Adrian (min. 10) și același Mihalache Mihai (min. 16).

Scenariul primei reprize s-a repetat în partea secundă, când Iulian Trică (min. 26) și Emil Ciurcalan (min. 34) au readus-o în avantaj pe Mineru Motru, însă finalul a fost unul incendiar.

Trandafir Adrian a marcat pentru 5-4 în minutul 38, iar Spiru Haret mai avea doar două minute pentru a salva un punct. Însă cei de la Spiru Haret nu doar că au egalat, ci au reușit chiar să se impună. Cimpoieru Ionuț a fost eroul echipei sale, reușind o „dublă” în minutele 40 și 40+1, și a schimbat în ultima clipă destinația celor trei puncte.

În urma acestei victorii, Spiru Haret este pe locul 6, în timp ce Mineru Motru închide careul de ași al Ligii a III-a Seria 1.

Articole similare

Close