Articole

Remiza, 2-2, in duelul dintre Metalplast si F.C. Salaj Boys din Liga II Seria 2!

Dupa infrangerea cu F.C. Devils, Metalplast, locul 2 in Liga II Seria 2, avea inca un meci dificil cu F.C. Salaj Boys, ocupanta locului 6 in aceasta serie. Ambele formatii au pierdut un singur meci din cele 9 disputate pana in acest moment la Liga Prieteniei, iar asta seara se anunta un duel extrem de strans si de interesant in acelasi timp. Baietii din Salaj aveau astazi sansa sa se inscrie la lupta pentru promovarea in Liga I, cu o victorie in acest meci.

Dupa cum ne-am asteptat, am avut un meci extrem de strans, un meci de care pe care, intre doua echipe de valoare apropiata. Metalplast deschide scorul in minutul 8 prin Constantin Dragos, golgheterul echipei, insa in minutul 20 Georgescu Claudiu isi lasa echipa in 5 oameni pentru 5 minute de joc, atunci cand vede cartonasul rosu. 1-0 avea sa fie scorul pauzei, insa in repriza a doua se anunta un joc dificil pentru Metalplast, ramasa in inferioritate numerica.

In actul secund, surprinzator, Greaca Marius face 2-0 pentru Metalplast, in pofida omului in minus. In minutul 25, baietii de la Salaj Boys isi revin si reduc din diferenta prin Dobra Robert, marcatorul golului 1 pentru echipa lui. Metalplast rezista cu avantajul de un gol pana in minutul 38, cu doua minute inainte de fluierul final, atunci cand Salaj Boys egaleaza pe tabela de marcaj prin Florin, jucatorul ce aduce un puncte echipei sale in aceasta confruntare.

Egalitate, 2-2 in acest meci in care baietii de la Salaj Boys se gandesc ca puteau profita mai mult de avantajul de un om din repriza secunda, lucru ce nu a fost deloc asa, Metalplast chiar marcand un gol in inferioritate numerica. Cate un punct pentru fiecare echipa, punct ce ajuta restul echipelor sa stranga lupta la promovarea in Liga 1, intr-o serie mult mai stransa decat Seria 1.

Articole similare

Close