ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Condusă la pauză, Crângași United a revenit în partea secundă și s-a impus în duelul cu FC Stejar

Crângași United a primit, vineri seara, pe terenul de la Plazza, replica celor de la FC Stejar, într-o partidă din cadrul etapei a șaptea din Liga I a Zonei Est.

Înaintea duelului direct, Crângași United avea 7 puncte câștigate, în vreme ce FC Stejar se afla încă în căutarea primelor puncte din acest sezon.

Dornici să bifeze primul succes al acestui campionat, băieții de la FC Stejar au intrat în teren mai montați decât adversarii lor și și-au adjudecat prima repriză cu 2-1.

Partea secundă a avut o evoluție diametral opusă, iar cei care au făcut legea în teren au fost băieții de la Crângași United, care au întors soarta partidei în favoarea lor și au izbutit să se impună în final cu 6-4.

Cristian Neculai (2), Daniel Stan, Gabriel Mityityuc și Costin Dumitru au marcat pentru Crângași United, care a beneficiat și de un autogol în acest joc.

De partea cealaltă, golurile prin care FC Stejar a sperat că poate obține în acest meci primele puncte ale sezonului au fost marcate de nouarul Tudor Gabriel și de decarul Tutuianu Cătălin, fiecare cu câte o „dublă”.

În urma acestui rezultat, Crângași United adună 10 puncte și urcă pe locul 7 al clasamentului Ligii I Est, în vreme ce FC Stejar este „lanterna roșie” a ierarhiei, rămânând singura formație din campionat fără punct câștigat.

Articole similare

Articol

Close
Close