ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Cu Vad Florentin intr-o forma marca Robert Lewandowski, Ambianta Steaua isi continua cursa pentru podiumul Ligii 1!

Echipa de pe locul 4 a castigat meciul cu FC Sporting Bucuresti, scor 5-3. Afla cine a marcat golurile!

In primul meci al zilei de marti, in Liga 1 a Ligii Prieteniei, Ambianta Steaua a intalnit FC Sporting Bucuresti. Baietii de la Ambianta au urcat usor dar sigur in clasament. Inaintea acestui meci, echipa lor se gasea pe un loc 4, o pozitie ce incepea sa le dea sperante la podium. Insa pentru a se tine scai de Hooligans si Bella Venezia,  in astfel de meciuri, cum era cel cu FC Sporting Bucuresti, nu era permis nici un pas gresit. De partea cealalta, FC Sporting era pe un loc 12, un loc fara presiune pentru rezultate.

In debutul partidei, Ambianta Steaua are doua ocazii mari de a marca, insa nefructificate pe tabela. Fundasii celor de la Sporting se repliaza destul de incet, cand adversarul are posesia, iar golul plutea in aer. O respingere gresita a unui fundas de la FC Sporting Bucuresti, aduce deschiderea de scor, cu Vlad Florentin aflat la locul potrivit pentru recuperare. Acelasi jucator majoreaza avantajul la 2, in minutul 13. Ambianta isi face jocul usor dupa inscrierea celor doua goluri, iar FC Sporting parea ca nu poate sa refaca handicapul. Pana Laurentiu reduce din diferenta in minutul 14, insa speranta a durat putin. Vlad Florentin, aflat intr-o seara excelenta, face 3-1 pentru Ambianta Steaua, exact inainte de fluierul pauzei. Un gol venit cum nu se poate mai bine pentru echipa de pe locul 4.

Repriza secunda incepe cum a inceput si prima, cu Ambianta fiind echipa cu ocaziile mari. Portarul celor de la Sporting are o interventie de zile mari, la un sut puternic venit de pe partea dreapta. Cate un gol de fiecare echipa, in minutele 24, respectiv 25. Pentru Sporting a marcat Ene Robert, in timp ce pentru Ambianta, Vlad Florentin a fost pentru a 4 a oara la post. Cireasa de pe tort pentru Vlad Florentin, vine in minutul 39, atunci cand reuseste sa inscrie golul cu numarul 5 pentru el, cat si pentru echipa. Sporting reuseste doar sa mai reduca din diferenta, cu putin inainte de fluierul final, ultimul gol al partidei fiind inscris de Mitroi Sorin.

Victorie cu 5-3 pentru Ambianta Steaua, o victorie ce o plaseaza pe locul 3, dupa infrangerea celor de la Bella Venezia in derby-ul cu ATVROM.

Articole similare

Close