ArticoleLiga 2

Victorie ca pe Anfield! Condusă la pauză, Liverpool Team II a reușit o repriză secundă de senzație și a învins-o pe FC Sportul

Liverpool Team II și FC Sportul au fost, marți seară, protagonistele unui meci nebun din Liga a II-a a Zonei Sud.

Pe terenul din Ghencea, FC Sportul a făcut o primă repriză excelentă și a intrat în avantaj la cabine, scor 3-1, dar „micii Cormorani” au revenit mult mai montați pe teren și, în stilul Liverpool, au reușit o repriză secundă incredibilă, pe care și-au adjudecat-o cu un categoric 4-0, pentru o victorie finală cu scorul de 5-3.

Sima Vlad, Petre Alin și Bădeanu Edi au înscris golurile prin care FC Sportul a condus la jumătatea meciului.

Băieții de la Liverpool Team II au arătat însă un psihic extrem de puternic în disputa cu FC Sportul, întorcând soarta jocului prin reușitele lui Dumitrescu Ionuț, Barbu Gheorghiță, Marin Marcel și vârful Adam Adrian, care a ieșit din nou în evidență pentru „Cormorani”, reușind o dublă în poarta adversă.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team II acumulează 31 de puncte, o depășește pe FC Sportul și ocupă locul 5 în clasamentul Ligii a II-a Sud, în timp ce învinsa din această partidă rămâne cu 30 de puncte și se află pe poziția a șasea a clasamentului.

Articole similare

Close