ArticoleLiga 2

În zbor spre vârful clasamentului! „Micii Cormorani” au trecut de Atletico Berceni 2015 și visează la podiumul Ligii a II-a

Liverpool Team II și Atletico Berceni 2015 au deschis o nouă săptămână de fotbal spectacol în Liga Prieteniei.

Luni seară, pe terenul din Dristor, cele două echipe s-au întâlni în partida inaugurală din etapa a noua a Ligii a II-a Sud.

Băieții de la Liverpool Team II nu au stat prea mult la discuții și s-au impus cu un categoric 4-0, după ce la cabine au intrat cu avantaj minim.

Dumitru Emil a deschis balul pentru „Micii Cormorani”, stabilind totodată și scorul primei reprize.

În partea secundă, LFC II s-a dezlănțuit și a mai punctat de trei ori, prin vârful Adam Adrian și cei doi mijlocași care asigură echilibrul echipei, Marin Marcel și Pană Mădălin.

De partea cealaltă, băieții de la Atletico Berceni 2015 nu au izbutit să înscrie golul de onoare, însă, în schimb, au văzut un cartonaș verde, cel sancționat fiind Gîjulete Radu.

În urma acestui succes categoric, Liverpool Team începe să viseze la podium. Profitând, ce-i drept, și de meciul în plus, „Cormoranii” au urcat până pe poziția a patra a ierarhiei Ligii a II-a Sud, cu 19 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 3, în timp ce Atletico Berceni 2015 este pe 18, cu doar trei puncte câștigate în nouă etape jucate.

Articole similare

Close