Articole

Good Team invinge liderul Bizz Brasil si relanseaza lupta pentru titlu!

Se pare ca pronosticul meu a fost corect in ceea ce priveste meciul de aseara de Liga I intre campioana Bizz Brasil si Good Team. A fost cel mai greu meci pentru campioni, Good Team mi se pare poate in primele doua echipe din acest campionat, o echipa legata cu un portar senzational. Cu o victorie in aceasta partida Bizz Brasil lua o optiune serioasa la castigarea unui nou titlu de campioana, dar si cei de la Good Team aveau sansa sa relanseze lupta si chiar sa isi depuna ei o candidatura serioasa la primul loc.

Inaintea acestui duel Bizz Brasil era la 3 puncte in fatza urmaritoarei Good Team cu 6 victorii consecutive din totalul de 6 disputate pana acum. Adversarii lor s-au incurcat intr-un singur meci pana acum, in cel cu Hooligans iar o infrangere astazi ii indeparta la 6 puncte de lider si era destul de greu sa recupereze acest handicap pana la sfarsit. Partida incepe cu ambele echipe montate, dornice de victorie si…in minutul 10 scorul este deschis de Good Team prin Constantinescu Andrei. Avantajul nu a durat mult deoarece in minutul 13 Ivan Alexandru inscrie pentru campioani si restabileste egalitatea pe tabela de marcaj. Vasile Sebastian de la Good Team isi aduce echipa in avantaj a doua oara in minutul 17 si acestia isi confirmau valoarea si faptul ca sunt o echipa ce pot bate echipa de pe primul loc. Acelasi Ivan Alexandru de la Bizz reuseste sa egaleze in minutul 19 si acesta avea sa fie scorul pauzei, egalitate 2-2 intr-o repriza disputata de la egal la egal, cu Good Team avand o mica frustrare ca a fost egalata de doua ori pe tabela.

A doua repriza avem acelasi scenariu de inceput si in minutul 29 Good Team marcheaza prin Udrea Liviu golul de 3-2. Avantajul a tinut doar un minut, Bizz Brasil egaland a 3 a oara prin Badea Alexandru in minutul 30. Inca 10 minute de joc si meciul a tinut pe toata lumea cu sufletul la gura, faze spectaculoase la ambele porti, un fotbal de calitate aratat de cele doua echipe. Minutul 36 o aduce pe Bizz Brasil pentru prima data in avantaj in acest meci, prin golul aceluiasi Badea Alexandru dar dupa un scenariu bine stiut, echipa adversa egaleaza imediat in minutul 37 prin Serban Vlad. Minutul si golul pana la sfarsit avea sa fie, Serban Vlad inscrie in minutul 38, 5-4 pentru Good Team, un minut mai tarziu Bizz egaleaza pentru a 4 a oara, senzational prin hattrick-ul lui Badea Alexandru si mai era un singur minut de joc pana la finalul partidei. La scorul de 5-5 Good Team marcheaza in minutul 40 golul victoriei, Badea Alexandru aduce toate cele 3 puncte pentru echipa lui printr-un hattrick de senzatie. Scor final Bizz Brasil 5 – Good Team 6 intr-un meci de senzatie, care a tinut pe toata lumea cu sufletul la gura din primul si pana in ultimul minut.

Articole similare

Close