Articole

Gigantii inving echipa Segula in Liga II Seria 2, cu scorul de 8-4, pe terenul din Agronomie intr-un meci disputat aseara de la ora 20:50!

Aseara, pe terenul din Agronomie, de la ora 20:50, am avut duelul din Liga II Seria 2 dintre Segula si Gigantii. Locul 19 pentru Segula, echipa cu o victorie si 6 infrangeri in campionat, in timp ce adversara ei din aceasta seara, echipa Gigantii, ocupa un loc 14, cu o linie de clasament 2-1-3 din 6 meciuri disputate in acest sezon. Se anunta un meci destul de echilibrat date fiind cifrele ambelor echipe, cu un plus pentru Gigantii.

Cum spuneam si in introducerea meciului, plusul pentru Gigantii se va vedea si in rezultatul final, ei fiind echipa mai buna in aceasta confruntare. Acestia deschid scorul rapid, in minutul 2, prin Costache Alexandru iar in minutul 4 deja era 2-0, atunci cand Vulpe Gabriel inscrie in poarta celor de la Segula. Dupa golurile rapide primite de cei de la Segula, acestia se trezesc si reusesc sa revina in joc si chiar sa egaleze in minutele 11 si 13 prin Badea Ionut si Chiru Victor. Ghinionul insa face in minutul 14 ca Segula sa isi marcheze in propia poarta prin Costache Marius. 3-2 pentru Gigantii avea sa fie si scorul pauzei, intr-o repriza foarte stransa, orice rezultat statea in picioare pentru actul secund.

Segula reuseste sa egaleze repede, la intrarea echipelor in cea de-a doua repriza, in minutul 21 prin Nitu Bogdan, insa Gigantii reusesc sa intre iar in avantaj in minutul 27, prin Iordache Cristian. La 4-3, Vulpe Gabriel marcheaza al doilea gol personal pentru Gigantii si duce scorul la 5-3 in minutul 29. 6-3 se face in minutul 31 atunci cand Diaconu Dragos inscrie si el in poarta celor de la Segula. Vulpe Gabriel face hattrick-ul in minutul 32, o evolutie solida pentru acest jucator. Haloiu Ionut face 8-3 in minutul 36 dar tabela este inchisa de golul de consolare al celor de la Segula, fiind prea tarziu sa mai revina in acest meci, gol venit in minutul 39 din partea lui Nitu Bogdan. Scor final Segula 4 – Gigantii 8, intr-un meci cu o prima repriza stransa dar cu o a doua pierduta categoric de baietii de la Segula.

Articole similare

Close