ArticoleLiga 2

Duel plin de răsturnări de situație în Liga a II-a, între Scorpionii și Diham Boys

Scorpionii și Diham Boys au fost luni seară, pe arena din Ghencea, protagonistele unui duel extrem de încins din Liga a II-a a Zonei Sud.

Disputa dintre cele două a fost una plină de răsturnări de situații, însă în final s-a încheiat nedecis, cu scorul de 3-3.

Valerică Paul a deschis scorul pentru Scorpioni la șase minute de la debutul partidei, dar băieții de la Diham Boys au reacționat rapid și au restabilit echilibrul pe tabelă după doar câteva secunde.

Același Valerică Paul a recidivat în minutul 13, când și-a readus echipa în avantaj și a stabilit totodată scorul primei reprize.

George Mita a egalat la doi după cinci minute de la reluare, pentru ca Diham Boys să treacă în premieră în această partidă în avantaj la jumătatea reprizei secunde, când Dan Mita a înscris pentru 3-2.

Cei de la Diham Boys nu au reușit însă să se bucure până la final de avantajul minim de pe tabelă, pentru că Scorpionii au egalat cu patru minute înainte de ultimul fluier, prin golul marcat de Bălan Răzvan, care a stabilit scorul final al unei partide tensionate și plăcute ochiului, 3-3.

În urma acestui rezultat, Scorpionii acumulează 16 puncte și sunt pe locul 10 în clasamentul Ligii a II-a Sud, în timp ce Diham Boys adună 10 puncte și este pe poziția a 14-a.

Articole similare

Close