ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Condusă la pauză de FC PTM, FC Berceni a oferit o demonstrație de forță în repriza secundă și a câștigat la scor

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, a întâlnit joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, liderul autoritar al Ligii a II-a Sud, FC PTM, într-o partidă din cadrul etapei a doua a Grupei B1 din Cupa Ligii.

Prima repriză a disputei dintre FC Berceni și FC PTM a fost una extrem de intensă, în care liderul Ligii a II-a a intrat foarte bine în joc și a condus cu 2-0, grație reușitelor semnate de Ripanu Claudiu (min. 7) și Chiru Claudiu (min. 10).

Băieții din Berceni nu au acuzat șocul primirii celor două goluri și au restabilit rapid echilibrul pe tabelă, prin dubla semnată de Nechita Alexandru în minutele 11 și 12.

Doar două minute a rezistat rezultatul de egalitate, pentru că FC PTM a revenit la conducere prin reușita semnată în minutul 14 de Buzatu Ionuț și a intrat astfel cu avantaj minim la cabine, scor 3-2.

Mitanul secund a avut o desfășurare complet diferită.

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud a ieșit cu o altă față de la cabine și a oferit o veritabilă demonstrație de forță, punctând de nu mai puțin de 7 ori fără să mai primească gol.

Nechita Alexandru și Silviu Radu au făcut spectacol în ofensiva Berceniului, marcând toate cele 9 goluri ale echipei lor.

După dubla din runda inaugurală, Nechita Alexandru a mai punctat de 3 ori în partea secundă, în timp ce Silviu Radu a marcat de 4 ori în poarta celor de la FC PTM.

FC Berceni se impune astfel cu 9-3 și, cu 6 puncte după două runde, conduce clasamentul Grupei B1 din Cupa Ligii, în vreme ce FC PTM este pe ultimul loc, fără punct câștigat în două jocuri.

Articole similare

Close