ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. Ambianța Steaua termină pe locul 1, faza a doua a grupelor Cupei Ligii! 8-3 cu Bucharest City!

Ambianța Steaua avea nevoie de o victorie în ultimul meci din faza a doua a Cupei Ligii Prieteniei, pentru a câștiga primul loc, iar adversara acesteia a fost Bucharest City, echipa cu 5 înfrângeri din tot atâtea partide. Calculele hârtiei s-au potrivit în acest ultim meci, iar gazdele nu au lăsat nimic la voia întâmplării.

Bucharest City a făcut o figură frumoasă în prima repriză, cum de altfel a făcut și în alte partide. Ambianța a tremurat puțin, mai ales că în minutul 17 tabela a arătat un 0-2, prin dubla lui Brațu Lucian, căpitanul echipei Bucharest City. Lucrurile se puteau complica pentru gazde, însă aceștia au reușit egalarea până în pauză, în minutele 19 și 20, prin Zamfir Marian și Vlad Florentin.

După o repriză cu probleme, Ambianța a intrat montată să nu mai stea cu emoții pentru restul partidei. În minutul 21, Stronschi Rafael a marcat pentru 3-2, iar gazdele au intrat pentru prima dată în avantaj în acest meci. În minutul 25, ambele echipe s-au anulat cu un gol de fiecare tabără. Cotorceanu Bogdan a înscris pentru Bucharest City, respectiv Vlad Florentin pentru Ambianța Steaua. În ultimul sfert de oră din această partidă, gazdele au înscris cât pentru tot meciul. Zamfir Marian și-a trecut în cont al doilea gol personal, în minutul 30. Minutele 35, respectiv 36, au adus alte două reușite pentru Ambianța Steaua, marcatori Vlad Florentin și Stanciu Constantin. Cu acest gol, Vlad Florentin și-a trecut în cont tripla, după o nouă evoluție excelentă pentru numărul 6 de la Ambianța Steaua. Stronschi Rafael a pus cireașa pe tort, golul de 8-3, venit în minutul 38.

Victorie, poate cea mai importantă după cea cu ATVROM, 8-3 și 3 puncte care o ajută pe Ambianța Steaua să câștige faza a doua a Cupei Ligii Prieteniei, poziție câștigată în ultimele două etape, după ce ATV a condus în majoritatea timpului.

Articole similare

Close