ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

5 goluri pentru locul 5! Fair Play nu a avut milă de Real Rapid București și urcă spre vârful ierarhiei Ligii I Sud

Real Rapid București, una dintre formațiile aflate în subsolul clasamentului Ligii I Sud, a dat piept miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, celor de la Fair Play, formație aflată la jumătatea ierarhiei după 8 etape disputate.

Disputa din etapa a noua a Ligii I Sud a fost una dominată din primul până în ultimul minut de Fair Play, băieții de la Real Rapid București nereușind să facă față nivelului de joc impus de adversari.

Tudor Silviu a fost omul meciului, reușind să semneze un hat-trick în prima repriză, în minutele 1, 7 și 12, și stabilind scorul pauzei la 3-0 în favoarea băieților de la Fair Play.

Ofensiva celor de la Fair Play a continuat și în partea secundă, când Minciu Gabriel și Nae Robert au străpuns defensiva adversă și au stabilit scorul final la 5-0.

În urma acestui rezultat, Fair Play ajunge la a cincea victorie a sezonului și, cu o zestre de 15 puncte, urcă pe locul 5 al clasamentului Ligii I Sud.

De partea cealaltă, Real Rapid București rămâne cu cele 7 puncte pe care le avea și înaintea aceste partide și este penultima în ierarhie, ocupând poziția a 13-a.

Articole similare

Close