Articole

Muscalu Alberto a făcut show pentru Atletico Berceni în derby-ul cu Lopătarii

Atletico Berceni 2015 și FC Lopătarii au închis săptămâna de fotbal pe terenul din Agronomie, cu derby-ul din Liga a III-a Seria 1, care s-a jucat vineri, de la 23:20.

Băieții din Berceni au avut 5-4 la pauză și s-au impus cu 9-6, după ce au revenit incredibil în prima repriză de la 0-3, în principal grație celor șase goluri marcate de Muscalu Alberto.

Cuzmin Andrei a deschis scorul pentru Lopătari în minutul 9, iar „dubla” reușită de Vintilă Andrei a dus scorul la 3-0 la jumătatea primei reprize.

A fost însă momentul în care în scenă a intrat Muscalu Alberto. Acesta a redus din diferență în minutul 11, a marcat pentru 3-2 în minutul 12, pentru ca în minutul 16 să restabilească egalitatea pe tabelă.

Lopătarii nu au acuzat însă șocul egalării rapide și au revenit în avantaj în minutul 17, grație reușitei lui Niculae Mihai.

Atletico Berceni a egalat însă din nou cu un minut înainte de pauză, prin Dumitrașcu Marius, pentru ca același Muscalu Alberto să-și aducă pentru prima dată echipa în avantaj în minutul 20, stabilind și scorul primei reprize, 5-4.

Muscalu Alberto și-a continuat reprezentația și la reluare, ducând scorul la 6-4 în minutul 24.

Niculae Mihai a redus din diferență în minutul 33, dar Dumitrașcu Marius a făcut 7-5 pentru Atletico două minute mai târziu.

Finalul meciului a fost unul incendiar. Niculae Mihai a făcut 7-6 cu trei minute înainte de ultimul fluier, iar Lopătarii sperau că pot obține măcar un punct din această partidă. Nu a fost însă așa, pentru că Muscalu Alberto a marcat golul său cu numărul 6 în minutul 38, iar Dumitrașcu Marius a stabilit scorul final în minutul 39, Atletico Berceni 2015 – FC Lopătarii 9-6.

În urma acestei victorii, Atletico Berceni 2015 face 16 puncte și este pe ultima treaptă a podiumului, în spatele celor de la FC Lopătarii, care au 21 de puncte, dar și două meciuri în plus jucate.

Articole similare

Close