ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Campioana FC Berceni s-a impus în duelul cu SJCAM Romania și forțează revenirea pe podium

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, nu a avut cel mai bun start de sezon, dar pare să-și fi revenit în ultimele partide, în care a evoluat din nou cu motoarele turate.

Marți seara, pe terenul de la Plazza, FC Berceni a primit, în etapa a 12-a a Ligii I Sud, replica celor de la SJCAM Romania, formație clasată în a doua jumătate a ierarhiei.

Aflați în plină cursă de urmărire a echipelor de pe podium, băieții din Berceni au deschis scorul încă din minutul 2, prin Gață Daniel, pentru ca în minutul 5 Silviu Radu să dubleze avantajul campioanei, iar în minutul nouă același Gață Daniel să recidiveze și să ducă scorul la 3-0.

Conduși la scor de neprezentare, cei de la SJCAM Romania nu s-au predat și au forțat o revenire spectaculoasă, de care nu au fost foarte departe.

În minutul 14, Andrei Turturea a redus din handicap și a stabilit scorul pauzei la 3-1 pentru FC Berceni.

Debutul părții secunde i-a aparținut lui SJCAM Romania, care s-a apropiat la o lungime de adversari grație reușitei semnate în minutul 23 de Bogdan Stelea.

Nechita Alexandru a refăcut diferența de două goluri un minut mai târziu, pentru ca în minutul 26 Bogdan Stelea să realizeze dubla și să își aducă din nou echipa la un singur gol de FC Berceni.

De la acest moment însă echilibrul s-a rupt, iar campionii și-au arătat valoarea și au dus scorul la 7-3, prin golurile marcate de Romulus Ilie, Nechita Alexandru , și Silviu Radu , risipind orice dubiu asupra învingătoarei din acest duel.

Pe final de meci ambele formații au mai punctat câte o dată, FC Berceni prin același Silviu Radu, iar SJCAM Romania prin Neagoe Raul, astfel că băieții din Berceni s-au impus cu 8-4 și, cu 26 de puncte, ocupă poziția a patra a clasamentului Ligii I Sud, la 3 lungimi de ATV ROM, care se află pe ultima treaptă a podiumului, dar are un joc în minus.

De partea cealaltă, SJCAM Romania, care a avut o prestație bună dat fiind adversarul întâlnit, rămâne cu 13 puncte și ocupă locul 10 al ierarhiei.

Articole similare

Close