ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Universitatea a învins-o pe Spiru Haret la capătul unui joc în care cele două ofensive au fost la înălțime

Spiru Haret și Universitatea București au deschis, marți seara, pe terenul de la Plazza, etapa cu numărul 11 din cadrul Ligii a II-a Sud a Ligii Prieteniei București.

Meciul dintre cele două formații aflate a doua jumătate a ierarhiei Ligii a II-a Sud a fost unul extrem de deschis, în care s-a marcat de nu mai puțin de 11 ori.

Baluca Alin a deschis scorul în minutul 7 pentru Universitatea București, pentru ca Munteanu Alexandru să dubleze avantajul echipei sale în minutul 12.

Spiru Haret și-a revenit repede din pumni și a egalat în doar 3 minute, grație reușitelor semnate de Fetic Daniel (min. 13) și Barbu Petre (min. 15).

Ghiceanu Bogdan nu a fost însă de acord cu echilibrul de pe tabelă și a readus-o pe Universitatea în avantaj în ultimul minut al primei reprize, stabilind totodat și scorul pauzei, 3-2.

Universitatea București a dominat ostilitățile și în mitanul secund, pe care și l-a adjudecat cu 4-2, pentru un succes final cu 7-4.

Același Ghiceanu Bogdan și Matei Bogdan au reușit câte o dublă în repriza a doua pentru învingători, la fel ca Barbu Petru, care a punctat de două ori în partea secundă pentru învinși.

În urma acestui succes, Universitatea acumulează 9 puncte și ocupă poziția a cincea a clasamentului Ligii a II-a Sud, în vreme ce, cu o zestre de 3 puncte, Spirtu Haret este un loc mai jos în ierarhie, pe 6.

Articole similare

Close