ArticoleLiga 1 Est

Atletico Urziceni a făcut instrucție cu Young Boys în derby-ul pentru locurile de Superligă

Atletico Urziceni și Young Boys, două dintre candidatele la locurile de Superligă din Liga I Est, s-au întâlnit pe terenul din Giulești într-un veritabil derby pentru podium.

Prima repriză dintre cele două fruntașe ale Ligii I Est a fost una echilibrată, încheiată cu scorul de 2-2.

Băieții de la Atletico Urziceni au ieșit mult mai montați de la cabine și au făcut o repriză secundă senzațională, pe care și-au adjudecat-o cu 5-0, pentru un succes final cu 7-2 ce le asigură în mare măsură calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Constantinov Andrei, cu un hat-trick, și Ioniță Valentin, cu o dublă, au fost principalele pericole la poarta lui Young Boys, celelalte goluri ale învingătorilor fiind înscrise de Stanimir Liviu și Răzvan Georgescu.

De partea cealaltă, reușitele prin care Young Boys a sperat la pauză că poate obține ceva din această partidă au purtat semnătura lui Călinescu Dragoș.

În urma acestui rezultat, Atletico Urziceni acumulează 37 de puncte și ocupă poziția secundă a clasamentului, în timp ce Young Boys este pe locul 4, cu 33 de puncte, la egalitate de puncte cu Old Boys, formația de pe ultima treaptă a podiumului. De precizat că băieții din Urziceni au un meci în plus disputat față de cele două contracandidate la locurile de Superligă.

Articole similare

Close