ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Filip Mihai puncteaza decisiv in finalul partidei cu Bucharest City. Real Rapid pleaca acasa cu toate punctele puse in joc!

In primul meci al zilei de joi, Real Rapid a primit vizita celor de la Bucharest City. Un duel intre doua vecine de clasament, despartite doar de golaveraj, favorabil pentru Real Rapid. Castigatoarea acestui meci putea profita de partida grea pe care Diham Boys o avea in compania celor de la Hooligans si sa urce un loc in clasament.

Scorul este deschis in minutul 7, atunci cand latul lui Vlad Constantin de la Bucharest City gaseste plasa portii adverse. Real Rapid raspunde prin atitudine si deja fazele periculoase se mutau la cealalta poarta. Golul era anuntat parca, anunt confirmat de Vlada Constantin in minutul 13, prin golul egalizator. Acelasi jucator intoarce scorul si face 2-1 pentru Rapid. Bucharest City se vede condusa cu un gol, dupa ce ei au fost cei care au deschis scorul in acest meci. 2-1 la pauza, cu doua echipe ce promiteau mai multe goluri in repriza secunda.

Real Rapid are ghinion in minutul 25, la un autogol care o aduce in dezavantaj de doua goluri pe tabela de marcaj. Vlad Constantin confirma evolutia buna pentru Bucharest City din prima repriza si face si in actul secund un joc la fel de bun. Hattrick-ul sau aduce bucuria colegilor si egalarea la 3, in minutele, 33, respectiv 36. Cand egalul parea scorul echitabil, a venit randul celor de la Real Rapid sa se bucure. De data aceasta decisiv. Minutul 39 aduce toate cele 3 puncte pentru Real Rapid. O revenire frumoasa pentru Bucharest City, dar a fost o revenire care din pacate nu le-a adus nici un punct in clasament.

3 puncte muncite din greu pentru Real Rapid, iar omul care puncteaza decisiv este Filip Mihai.

Articole similare

Close