Articole

Interviu exlcusiv cu Alexandru Lalu (Bizz Brasil): “Cred ca avem forta sa castigam a treia Liga la rand!”

Cu 12 goluri marcate, Alexandru Lalu este unul dintre golgheterii formatiei clasate pe locul 2 in Liga I, Bizz Brasil. Atacantul “brazilienilor” a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu referitor la fenomenul Liga Prieteniei.

Ziarul de Sport: Ce inseamna pentru tine fenomenul Liga Prieteniei?

Alexandru Lalu: Fenomenul Liga Prieteniei pentru mine inseamna o competitie interesanta, un campionat frumos, care a crescut mult de la an la an si un loc in care in fiecare saptamana asteptam cu mare interes alta confruntare.

Ziarul de Sport: Esti unul dintre golgheterii lui Bizz Brasil. Inainte de toate, cititorii nostri ar vrea sa afle istoria acestei echipe. Are forta Bizz Brasil sa ia titlul in acest sezon?

Alexandru Lalu: Liga era in primul an, inca nu se stabilise nimic concret, iar Bizz Brasil a aparut din dorinta de miscare. Mihai de la Bizz, daca pot sa-i spun asa, e tatal spiritual, el a infiintat echipa cu fratele meusi inca cativa baieti. Eu am aparut prin etapa a-5-a in prima editie a Ligii Prieteniei in dorinta de a intari echipa care era invinsa etapa de etapa. Am aparut eu, dupa care am mai adus 2 – 3 prieteni si victoriile au inceput sa curga (rade). Referitor la campionat, eu zic ca avem forta sa castigam si a treia editie la rand. Ne-am relaxat putin, dar sper ca ne-am trezit dupa doua meciuri mai dificile

Ziarul de Sport: Referitor la tine, care crezi ca e cel mai frumos gol al tau in Liga Prieteniei (contra cui, la ce scor?)? Dar cel mai frumos moment al tau in Liga?

Alexandru Lalu: Sincer, nu imi aduc aminte un anume gol in mod special si nu tin neaparat sa marchez eu, drept dovada ca suntem multi in echipa care marcheaza etapa de etapa. Cel mai frumos moment in Liga de fapt sunt doua, cele in care am fost premiati campioni ai ligii (rade).

Ziarul de Sport: Sunteti filmati, pozati, intervievati. La meciuri aveti mereu arbitru, asistent medical, cat si un IT-ist care urca datele despre meci repede pe site. Cat de mult conteaza pentru voi acest interes de care da dovada Liga meci de meci?

Alexandru Lalu: Conteaza mult pentru motivatia fiecarei echipe ca cineva sa ocupa de interviuri, filmulete, rezultate….Ne motiveaza in plus si chiar am multi prieteni care ma felicita, radem si glumim pe seama interviurilor.

Ziarul de Sport: Care crezi ca este cel mai talentat jucator din prima liga? Si ce portar ti-a dat cel mai mult de furca?

Alexandru Lalu: Cel mai talentat sunt eu daca dau timpul inapoi 10 ani (rade)….Glumesc, desigur, coechipierul meu, Busuioc Marius, cred ca este cel mai talentat Asta cu portarul chiar nu stiu ce sa raspund pentru ca nu mi-a ramas in minte un portar foarte bun..Din contra, cred ca in fiecare an noi am avut cel mai bun portar!

Ziarul de Sport: Pe viitor, Liga Prieteniei va avea si o puternica componenta sociala. Ce parere ai despre aceasta initiativa a lui Laurentiu Modoran de a incerca integrarea celor vulnerabili prin fotbal?

Alexandru Lalu: Despre initiativa domnului Laurentiu Modoran stiu de foarte mult timp si o sustin.  E o idee buna, dar si greu de realizat…Nu pot decat sa ii urez mult succes si sper sa realizeze multe, cum de altfel a reusit si pana acum avand in vedere ca liga a evoluat foarte mult.

Ziarul de Sport: In Liga Prieteniei se joaca fotbal zilnic. Este acesta un vis implinit pentru tine, ca fotbalist amator?

Alexandru Lalu: Nu pot sa zic ca este un vis implinit, dar competitia e buna si asteptam fiecare meci in parte cu emotie.

Ziarul de Sport: Pe final, te rog sa transmiti un mesaj catre toti jucatorii din Liga Prieteniei, dar si unul catre rivalii de la FC Bucuresti, Hooligans United sau FC Berceni:)

Alexandru Lalu: In final, mult succes tuturor echipelor participante, respect si in primul rand fair-play! Cat despre cele patru echipe de la varful clasamentului, bafta tuturor si cel mai bun sa castige!

 

sursa: Ziarul de sport

Articole similare

Close