Articole

F.C. Bucuresti invinge in Liga I, F.C. Unirea, scor 8-2, un meci extrem de important in lupta pentru titlul de campioana!

F.C. Unirea a incercat aseara, sa arate tuturor ca echipa din primele etape a revenit la normal, un normal dat de valoarea individuala a jucatorilor acesteia, intr-un duel insa greu, cu liderul campionatului F.C. Bucuresti. Cu o victorie in acest meci, F.C. Unirea revenea in lupta pentru locurile de pe podiumul Ligii I, insa daca F.C. Bucuresti bate, acestia vor trece de un adversar greu, un adversar ce poate bate pe oricine in aceasta liga daca prinde o seara buna, astfel putand sa le incurce contracandidatele la titlu apoi celor de la F.C. Bucuresti.

In minutul 7, o gafa a portarului Unirii, iesit cu mingea la picior in afara portii si gresind o pase, ii aduce in avantaj pe cei de la F.C. Bucuresti, prin golul lui Dumitru Ovidiu, rapidul jucator al liderului. In faza imediat urmatoare, F.C. Unirea construieste excelent un triunghi de pase frumoase, incheiate cu golul lui Carnu Sorin, scor 1-1 dupa acel moment. Minutul si golul, F.C. Bucuresti intra iar in avantaj in minutul 9, atunci cand Petre Mihai marcheaza in poarta Unirii golul de 2-1, scorul ce avea sa fie pe tabela si la fluierul pauzei.

Daca prima repriza a fost una de care pe care, se pare ca in actul secund, echipa care a construit mai bine a fost a baietilor de la F.C. Bucuresti, o repriza ce le-a apartinut in totalitate. In minutul 24, Raducanu Viorel duce scorul la 3-1 pentru F.C. Bucuresti, dar in minutul 28 vine si replica Unirii prin golul 2 marcat de Bogdan Lucian. Am avut 30 de minute de fotbal la ambele porti, intr-un meci strans facut de cele doua formatii, insa in ultimele 10 minute, F.C. Bucuresti este formatia mai proaspata, formatie ce domina sfarsitul de meci intr-o maniera categorica. In minutele 30 si 31, scorul se face 5-2, atunci cand Dumitru Ovidiu si Toma Liviu marcheaza in poarta Unirii, dupa doua faze frumoase facute de lider. In minutul 36, Dumitru Ovidiu realizeaza hattrick-ul, ducand scorul la 6-2, iar in minutele 37 si 39, Cantur Alexandru si acelasi Ovidiu, inchid partida la scorul de 8-2, cele 3 puncte castigate fiind pe deplin meritate.

F.C. Unirea a aratat calitate in acest meci, insa a cazut pe finalul meciului, demoralizata de golul de 4-2, pana la acel gol acestia jucand alt fotbal. Cu aceasta infrangere, podiumul Ligii I se indeparteaza, obiectivul realist fiind clasarea in prima jumatate a primei ligi.

Articole similare

Close