Articole

Baietii de la Sincai Team intrerup seria de victorii a echipei Metalplast in Liga II Seria 2!

Cum am pronosticat ieri in scurta descriere a meciului dintre Metalplast si baietii de la Sincai Team, meciul avea sa fie unul greu pentru echipa Metalplast, echipa ce avea inaintea acestei confruntari 4 victorii din 4 meciuri. Sincai Team ocupa un loc 6 si se anunta o echipa incomoda pentru orice adversar din Liga II Seria 2.

Scorul este deschis inca din minutul 2, Nica Stefan autorul golului pentru Sincai Team, insa avantajul nu avea sa dureze decat pana in minutul 3 cand Constantin Dragos de la Metalplast restabileste egalitatea pe tabela. In minutul 12 Metalplast preia carma jocului si face 2-1 prin golul marcat de Greaca Marius dar Sincai Team parca isi copiaza adversarul si egaleaza un minut mai tarziu prin Constantin Daniel. Metalplast forteaza atacul si marcheaza doua goluri pana in pauza, in minutele 15 si 18 prin acelasi Constantin Dragos, hattrick in dreptul acestui jucator. Scorul pauzei aducea o oarecare liniste in tabara celor de la Metalplast prin avantajul de doua goluri de pe tabela dar acest lucru nu avea sa fie unul suficient, mai ales in fotbalul de 6 la 6.

Sincai Team iese de la cabine decisa si ataca din ce in ce mai mult echipa adversa, pasele fiind unele bune, acest lucru este rasplatit in minutul 27 printr-un gol marcat de Florea Eduard. Metalplast simte pericolul, adversarul se apropie la un singur gol distanta si nimic nu se mai poate face in ultimul minut de joc, atunci cand acelasi Florea Eduard reuseste sa inscrie golul egalizator. Cate un punct pentru ambele echipe si Metalplast inrerupe seria de victorii la 4.

Articole similare

Close