Decizii

Decizie-Comisie-Disciplina-nr-2-sezonul-4

DECIZIE

Nr. 2/2016

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. VintilaMihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Avand in vedere neintrunirea cvorumului necesar, stability conform art 10 din Regulamanetul Comisiei de Disciplina, Asociatia decide.:

1) Eliminarea echipei FC GASCA din cadrul competitiei. Meciurile pe care aceasta echipa le va mai avea de disputat se vor pierde la masa verde, fara ca golurile atribuite echipei adverse sa fie contorizate in dreptul vreunui prieten-jucator din cadrul Ligii.

Echipa FC Gasca urmeaza a fi actionata in vederea recuperarii meciurilor la care nu s-au prezentat, respective trei, plata taxei de meci ale echipelor adverse la cele trei meciuri, plata meciurilor pe care le mai aveau de disputat, plata onorariului de avocat,  taxa judiciara de timbru si cheltuieli executor jduecatoresc. In total sunt 14 meciuri la care sa va adauga prejudicial de imagine in cuantum de 1000 de lei.

 

2) Notificare FC DRISTOR, pentru neprezentarea la trei meciuri consecutive. In cazul in care echipa nu-si va respecta angajamentul, va urma acelasi curs ca si FC GASCA.

 

3) Incercarea de a remedia pe cale amiabila situatia echipei FC GEI, echipa urmand a fi ajutata cu jucatori pentru a-si disputa meciurile. Atragem atentia echipei ca au de achitat 4 meciuri restante.

 

4) A doua grupa a Cupei Ligii Prieteniei a fost inlocuita cu un un meci tur retur intre cele 32 echipe calificate. Situatia este determinata de neseriozitatea locatorului din Rahova, care nu a acoperit terenul de joc la data de 1.11.2015 si nu a pus la dispozitie un alt teren. In cazul in care nu va asigura un alt teren si nu va achita diferenta de pret va fi actionat in instanta, urmand a fi aplicabile dispozitile C. pr civ, OG 26/2000 si Legea insolventei persoanei juridice 85/2014.

 

5) Se stabileste termen pentru plata datoriilor meciurilor restante si plata celorlalte penalitati pana pe data de 07.01.2016. Echipele care nu-si vor achita penalitatile stabilite pana la data mentionata vor pierde meciurile programate saptamanal, 1-2 meciuri, in functie de restantele existente, la masa verde si vor achita celelalte penalitati.

 

6) Echipele Ligii intai sunt obligate sa-si completeze echipamentul de joc, conform Regulamentului nr 1. In caz contrar se va aplica prevederile puctului 5 din prezenta Decizie.

 

7) Se stabileste penalitate 100 lei pentru fiecare dintre echipele Road Runners si Vitorul Voluntari. Ambele echipe pierd meciul cu 3-0 la masa verde. Datorita atiudinii acestora din sezonul urmator se vor aplica noi sanctiuni, precum depunctarea echipelor.

Asociatia stabileste faptul ca, incidental a fost provocat de un jucator al echipei Fc Viitorul Voluntari, dara  fost continuata de ambele echipe, chiar daca au fost implicate si spectator. Echipele raspund si pentru spectatorii proprii.

 

8) Se suspenda jucatorul Daniel Hagea de la echipa Chipita pe o perioada de 5 etape pentru scuiparea arbitrului la meciul Chipita-Hooligans United, din data de 11.12.2015.

Nu este permisa sub nicio forma agresarea fizica sau verbala a persoanelor prezente la teren.

 

Atragem atentia echipelor participante asupra faptului ca, Liga Prieteniei este formata din prieteni-jucatori, conform Regulamentului nr 1. Aici nu se vine doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare si petrecerea timpului liber.

Scopul principal al Ligii Prieteniei este tocmai inlocuirea anumitor mentalitati. Scopul Principal al Ligii Prieteniei este educatia, iar cel secundar competitia, or in conditile in care la teren ajungem san a agesam fizic sau verbal, niciunul din scopurile Asociatiei nu pot fi atinse.

Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!

Va rugam ca orice incident aparut in timpul meciului sa-l semnalati indrumatorului de la teren pentru a incheia proces-verbal de sesizare a Comisiei de Diciplina si a analiza cele intamplate.

Comisia de disciplina are rol de control si sanctionare, va rugam cititi Regulamentul acesteia de functionare.

                Adoptata astazi, 13.12.2015.

                Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

 

 

Articole similare

Close