Decizii

DECIZIA Nr. 3/2016/IV

DECIZIE

Nr. 3/2016/IV

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. Vintila Mihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Luand in considerare Regulamentul Fondului de Premiere, eliminarea echipei Hooligans, vicecampioana Ligii Prieteniei si evenimentele petrecute in cadrul sezonului nr 3, Asociatia decide:

1) Premiul constand in voucher touristic de 1000 de euro castigat de echipa Hooligans se diminueaza la cuantumul sumei de 600 Euro.

In luarea acestei decizii s-a tinut cont de urmatoarele:

-participarea in cadrul unui grup privat-public constituit de catre Matei Robert Alexandru, ce avea ca obiect defaimarea periodica a Ligii Prieteniei si a membrului ei fondator Modoran Laurentiu. Prin participare si sustinerea voluntara sau involuntara a fost creat un prejudiciu grav financiar Asociatiei Liga Prieteniei pentru Educatie, ca urmare a neparticiparii pana la finalul sezonului a  multor echipe din cadrul competitiilor. Mai mult decat atat, s-a ajuns in situatia ca dintr-un numar de 93 de echipe participante la acest moment sa fie inscrise un numar de 43 de echipe, ceea ce pune Asociatia in situatia de a nu putea platii Fondul de Premiere nici macar din taxele de participare.

-jucatorul Alexe Andrei a lovit si a aruncat cu bere pe un arbitru, ceea ce a determinat plecarea acestuia din organizarea competitiilor. Daca toti jucatorii ar face la fel, am ramane fara organizatori.

Ca atare, decizia de micsorare a premiului de la 1000 de euro la 600 de euro devine logica si se incadreaza in prevederile Regulamentului Fondului de premiere.

Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie se obliga a achita contravaloarea acestei sume unei firme in contul unei firme de turism in baza unei facturi trimise pe e-mail-ul Asociatiei, ligaprieteniei@gmail.com, pana la data de 20.06.2016.

Echipa Hooligans se obliga a trimite un numar de 50 de poze si 5 video cu evenimentele importante ale excursiei la care vor participa, ulterior urmand a se achita premiul stabilit prin prezenta decizie.

 

Adoptata astazi, 24.03.2016!

                                                  Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

                                                             

Articole similare

Close