Decizii

DECIZIA Nr. 2/2016

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. Vintila Mihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Asociatia decide:

1) Eliminarea echipei Hooligans, echipa Lokomotiva Giulesti si echipa Patria Haiducilor.

Decizia a fost luata pentru urmatoarele motive:

  1. a) Sustinere grup constituit in vederea afectarii imaginii competitiilor, limbaj jignitor la adresa membrilor fondatori ai Asociatiei.

Ca atare se decide eliminarea acestora din toate competitiile Ligii Prieteniei. Decizia este permanenta.

               Decizia este luata pentru a elimina echipele ce afecteaza imaginea Ligii. Aducem aminte ca din acest sezon neconfirmarea meciului pana in orele 12, prin mesaj, atrage pierderea meciului. Nu este normal ca echipele serioase, care respecta formatul Ligii sa fie puse pe drumuri degeaba.

2) Masurile sunt luate pentru a face ordine in cadrul Ligii.

Atentie regulamentele si contractele se aplica in totalitate.

Liga Prieteniei este o Asociatie Non-Profit. Ea are ca scop selectarea persoanelor cu vulnerabilitati care urmeaza a fi incadrate in anumite programe finantate de primarii ori diferite tipuri de fonduri. In subsidiar Liga are ca scop divertismentul oamenilor normali, care vor sa se bucure de meciurile programate saptamanal, prin intermediul fetelor prezente la interviuri, articole sportive site ww.ligaprieteniei.com si diferite turnee nationale si international subventionate sau nu, in functie de posibilitati.

Liga Prieteniei isi va onora toate obligatiile asumate. Toti cei care cauzeaza probleme la teren urmand a fi sanctionati.

Bafta tuturor!

 

Adoptata astazi, 23.03.2016!

                                                      Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

Articole similare

Close