ArticoleLiga 1

Bizz Brasil a demolat-o pe Sălaj Boys și așteaptă plină de încredere derby-ul pentru titlu cu Liverpool

Bizz Brasil s-a antrenat în derby-ul cu Sălaj Boys pentru șocul campionatului împotriva celor de la Liverpool Team.

Marți seara, pe terenul din Ghencea, băieții de la Bizz Brasil le-au predat celor de la Sălaj Boys o adevărată lecție de fotbal, în derby-ul acestei săptămâni din Liga I a Zonei Sud.

După ce a condus cu 2-0 la pauză, dubla campioană a Ligii Prieteniei a continuat să atace și în partea secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 5-0, pentru un succes final cu 7-0 ce nu lasă loc de prea multe comentarii.

Bizz Brasil au băgat frica în adversarii de la Sălaj Boys încă din primele secunde ale partidei, când Lazăr Florin a deschis scorul cu un vole superb, după care a mai punctat o dată până la final.

Miguel Constantin, Stanciu Claudiu, Ivan Alexandru, Lalu Alexandru și Petală Constantin au înscris celelalte golul ale lui Bizz Brasil, care intră plină de încredere în derby-ul pentru titlu pe care îl va disputa săptămâna viitoare împotriva celor de la Liverpool Team.

În acest moment, cele două echipe conduc detașat ierarhia Ligii I Sud, cu punctaje maxime, urmând ca duelul direct să decidă în mare măsură viitoarea campioană a Ligii Prieteniei.

De partea cealaltă, Sălaj Boys a rămas cu 23 de puncte și a căzut pe locul 6 în ierarhia Ligii I Sud, depărtându-se tot mai mult de locurile de Superligă.

Articole similare

Articol

Close
Close