REGULAMENT TRANSFERURI SI PRELUARI ECHIPE

     REGULAMENT TRANSFERURI SI PRELUARI ECHIPE nr 4

            Avand in vedere situatile aparute de-a lungul unui campionat in care unele echipe sunt in situatia de a se destrama sau unii jucatori doresc sa paraseasca echipa pentru a forma o noua echipa, dar si necesitatea integrarii jucatorilor fara echipa se adopta urmatorul regulament.

Formari echipe din echipe deja existente

  • Un jucator sau mai multi din cadrul unei echipe pot forma o noua echipa numai cu acordul scris al capitanului echipei din care fac parte. Acordul se da in scris si se va atasa la dosarul echipei, imediat dupa foaia de joc din saptamana respectiva.

In cazul in care capitanul nu-si da acordul participantii sunt obligati sa joace in aceeasi echipa pana la finalul sezonului in curs.

Pozele jucatorilor transferati vor ramane si la vechea echipe pentru a se putea face verificari, in caz de nevoie.

2)     Capitanul echipei trebuie sa se-ngrijeasca ca noua echipa sa aiba pozele jucatorilor atasate paginii-site, copii carte identitate, si mentiunea in dreptul foii de joc  ’’ transferat de la  …’’ . Este obligat sa aduca la cunostinta jucatorilor regulamentele campionatului si sa infraneze orice manifestare care poate aduce atingerii organizarii sau imaginii campionatului.

      Preluarea unei echipe deja existente

3) O echipa care nu se prezinta la un meci in cadrul unui sezon, indiferent ca este cupa sau campionat este obligata sa primeasca jucatori fara echipa. In cazul in care nu accepta jucatorii propusi de catre indrumatori sau selectati de catre capitanii echipelor in cauza se va respecta contractul urmand ca la a treia neprezentare sa fie eliminate din competitie si incepute procedurile de recuperare a tuturor prejudicilor aduse.

4) In cazul in care o echipa nu se poate redresa sau nu accepta jucatori pentru a putea continua competitile din care face parte, poate fi preluata gratuit de o alta echipa, cu conditia ca in noua echipa sa participe minim un jucator din fosta echipa. Noua echipa este obligata sa achite meciurile restante si orice alte contributii ale fostei echipe.

Noua echipa preia palmaresul si sigla fostei echipe. Acestea nu pot fi schimbate decat in cursul urmatorului sezon.

Depasirea numarului de jucatori admisi pe foaia de joc

5) In cazul in care o echipa are problem grave de lot se admite suplimentarea jucatorilor admisi intr-o echipa de la 20 la 30 de jucatori.

Prin problem grave se intelege formarea unei noi echipe din cadrul acesteia, plecarea masiva de jucatori, accidentari, probleme de sanatate.

Prevederi referitoare la jucatorii fara echipe

5) Jucatorii fara echipe vor identificati, sub aspectul varstei, calitatilor tehnice, postul de joc, urmand a fi promovati spre preluare de catre alte echipe. La intrarea in cadrul noi echipe ei sunt obligati sa semneze un contract de participare. Acestia nu pot parasii echipa decat la finalul sezonului.

Jucatorii fara echipe sunt obligati sa-si achite taxa de meci, care le revine si sa participle la fiecare meci al echipei lor.

6) Jucatorii fara echipe pot forma echipe noi, in cazul in care-si exprima aceasta optiune, urmand a fi pusi in legatura cu alti jucatori fara echipe.

                                        Prevederi in vigoare din sezonul urmator

Vanzarea unei echipe      

7) O echipa isi poate vinde locul in liga din care face parte, palmaresul, rankingul si emblema unei alte echipe, din sezonul urmator.

Vanzarea de jucatori

8) Din sezonul urmator, fiecarui jucator I se va stabilii o suma de transfer si salariul pe care il doreste pentru a participa in cadrul unei alte echipe. Suma de transfer actioneaza ca o clauza  la care capitanul-managerul echipei nu I se poate opune, jucatorul urmand a decide unde doreste sa joace.

9) Jucatorii pot semna contracte de reprezentare cu impresarii campionatului sau cu managerul-capitanul echipei sale. Jucatorii nu se pot transfera fara acordul capitanului, decat prin plata sumei de transfer, care va intra in bugetul echipei.

                Identificarea virtuala a jucatorilor fara echipe si a celor transferabili

10) Din sezonul urmator, jucatorii transferabili si cei fara echipe vor fi postati pe site la sectiunea atacanti, mijlocasi etc, iar in deptul acestora va fi postat numarul de telefon al capitanului-manager, impresar sau numarul lui in cazul in care nu are echipa.

Close