Inscrieri

Sezonul toamna/primavara 2016/2017 aduce multe noutati in Liga Prieteniei.

Regulamentul fondului de premiere pentru Sezonul toamna/primavara 2016/2017 se aproximeaza la suma de 8000 euro pentru un numar de 96 de echipe participante sau 6000 Euro pentru un numar de 70-76 echipe participante.

SUPERLIGA premiu 2000-3000 Euro. Perioada de desfasurare sfarsitul lunii februarie 2017. Castigatoarea participa la EFL-European Friendship League.

FOT-Friendship Open Tournament SIBIU Mai 2017, unde subventia va fi  intre 3000-4000 de Euro. Subventia se va acorda pentru un numar de 10 persoane de echipa. Pot beneficia de subventie si rude, respectiv sotii, iubite, copii, parinti ale prietenilor jucatori din cadrul Ligii. Restul persoanelor achita pretul intreg.

Echipamente subventionate. Partenerul nostru Acerbis reduce cu 10% toate echipamentele Ligii Prieteniei, reducere la care liga va aplica o subventie de 20 lei de persoana pentru fiecare echipament achizitionat in limita a 8 echipamente de echipa.

Premii vouchere turistice pentru primele trei locuri din fiecare Zona a Ligii Prieteniei in cuantum de 50-200 Euro.

LIGA PRIETENIEI ZONA SUD:

 1. a) componenta Liga intai, doi si trei cu cate 20 de echipe.
 2. b) teren de joc:-parc Tineretului-Laguna

:-intrarea Vrabiei nr 22

:-sos Dudesti-Pantelimon 42-44A, Antilopa

 1. c) din sezonul primavara-vara 2017, orice echipa isi va putea alege competitia din care sa faca parte, in functie de locul din clasament. Astfel, o echipa din Liga Doi Est se va putea inscrie in Liga Intai Vest daca o alta echipa nu va avea un punctaj mai bun decat ea, in sezonul toamna/primavara 2016/2017.
 2. d) transmisiune live la terenurile din vrabiei, tineretului, antilopa si speram drumul cooperativei-soccer point.
 3. e) doi arbitrii, ori in cazul in care calitatea unui arbitru este unanim recunoscuta ca fiind foarte buna se va lasa un singur arbitru, care va fi platit mai bine.
 4. f) Liga intai Sud va avea reporterita si articole sportive la fiecare meci
 5. g) Liga doi sud va avea reporter si articole sportive sinteza ale intregii etape. doar anumite meciuri vor avea articole sportive
 6. h) Liga trei are posibilitatea de a-si imprumuta doi jucatori in anumite conditii ce se vor stabilii ulterior.

LIGA PRIETENIEI ZONA EST

 1. a) componenta Liga intai si doi. Liga intai a 20 de echipe, iar Liga doi a 12-20 de echipe, in functie de perioada de zilele de joc disponibile.
 2. b) teren de joc SOCCER POINT-str Cooperativei 132-134-Prelungirea Ghencea in apropiere de Stadionul Steaua.
 3. c) din sezonul primavara-vara 2017, orice echipa isi va putea alege competitia din care sa faca parte, in functie de locul din clasament. Astfel, o echipa din Liga Doi Est se va putea inscrie in Liga Intai Vest daca o alta echipa nu va avea un punctaj mai bun decat ea, in sezonul toamna/primavara 2016/2017.
 4. d) transmisiune live la terenurile din vrabiei, tineretului, antilopa si speram drumul cooperativei-soccer point.
 5. e) doi arbitrii, ori in cazul in care calitatea unui arbitru este unanim recunoscuta ca fiind foarte buna se va lasa un singur arbitru, care va fi platit mai bine.
 6. f) Liga intai EST va avea reporterita si articole sportive la fiecare meci
 7. g) Liga doi EST va avea reporter si articole sportive sinteza ale intregii etape. doar anumite meciuri vor avea articole sportive.

LIGA PRIETENIEI ZONA VEST

 1. a) componenta-Liga intai. Liga intai va avea intre 10-20 de echipe. Se poate si tur-retur daca nu se vor intrunii numarul suficient de echipe pentru a juca doar tur.
 2. b) teren de joc- intr VRABIEI nr 22.
 3. c) inscrierile in cadrul LIGII PRIETENIEI ZONA VEST incep dupa ce se completeaza Liga Sud si si Est
Pentru mai multe detalii:
Nicoleta – 0734.183.023

INSCRIETE IN LIGA

Nume *

Prenume *

Localitate *

Competitie dorita *

Adresa de email *

Telefon *

Comentarii

Close