Inscrieri

Sezonul toamnă/primăvară aduce multe noutăți în Liga Prieteniei.

Regulamentul fondului de premiere pentru Sezonul toamnă/primăvară se aproximează la suma de 8000 euro pentru un număr de 96 de echipe participante sau 6000 euro pentru un număr de 70 -76 echipe participante.

SUPERLIGA-premiu 1000-3000 euro. Perioada de desfășurare, luna iulie. Câștigătoarea participă la EFL-European Friendship League.

FOT-Friendship Open Tournament, unde subvenția va fi  între 3000-4000 de euro. Subvenția se va acorda pentru un număr de 10 persoane de echipă. Pot beneficia de subvenție și rudele, respectiv soții, iubite, copii, părinți aparținând prietenilor jucători din cadrul Ligii. Restul persoanelor achită prețul întreg.

Echipamente subvenționate. Partenerul nostru Fortuna Sports oferă reducere de 10% pentru toate echipamentele Ligii Prieteniei, reducere la care Liga va aplica o subvenție de 10 lei de persoană pentru fiecare echipament achiziționat, în limita a 10 echipamente de echipă.

Premii sub formă de vouchere turistice pentru primele trei locuri din fiecare Zona a Ligii Prieteniei, având un cuantum cuprins între 50 și 200 de euro.

LIGA PRIETENIEI ZONA SUD:

 1. a) componența Ligii întâi, doi și trei, fiecare cu câte 20 de echipe;
 2. b) teren de joc:-parc Tineretului-Laguna.

:-intrarea Vrabiei nr 22.

:-șos Dudești-Pantelimon 42-44A, Antilopa.

 1. c) din sezonul primăvară-vară, orice echipă își va putea alege competiția din care să facă parte, în funcție de locul din clasament. Astfel, o echipă din Liga doi Est se va putea înscrie în Liga întâi Vest dacă o altă echipă nu va avea un punctaj mai bun decât ea în sezonul toamnă/primăvară anterior.
 2. d) transmisiune live la terenurile din Vrabiei, Tineretului, Antilopa și sperăm și la cel din Drumul Cooperativei-Soccer Point.
 3. e) doi arbitri, ori în cazul în care calitatea unui arbitru este unanim recunoscută ca fiind foarte bună, va conduce partida un singur arbitru, care va fi plătit mai bine.
 4. f) Liga întâi Sud va avea reporter și articole sportive la fiecare meci.
 5. g) Liga doi Sud va avea reporter și articole sportive, sinteze ale întregii etape.
 6. h) Liga trei are posibilitatea de a-și împrumuta doi jucători în anumite condiții ce se vor stabili ulterior.

LIGA PRIETENIEI ZONA EST

 1. a) componența Ligii întâi și doi. Liga întâi cu 20 de echipe, iar Liga a doua 12-20 de echipe, în funcție de perioada și zilele de joc disponibile.
 2. b) teren de joc SOCCER POINT-str. Cooperativei 132-134-Prelungirea Ghencea, în apropiere de Stadionul Steaua.
 3. c) din sezonul primăvară-vară, orice echipa își va putea alege competiția din care să facă parte, în funcție de locul din clasament. Astfel, o echipa din Liga doi Est, se va putea înscrie în Liga întâi Vest, dacă o altă echipă nu va avea un punctaj mai bun decât ea în sezonul toamnă/primăvară anterior.
 4. d) transmisiune live la terenurile din Vrabiei, Tineretului, Antilopa și sperăm și la cel din Drumul Cooperativei-Soccer Point.
 5. e) doi arbitri, ori în cazul în care calitatea unui arbitru este unanim recunoscută ca fiind foarte bună, va conduce partida un singur arbitru, care va fi plătit mai bine.
 6. f) Liga întâi EST va avea reporter și articole sportive la fiecare meci.
 7. g) Liga doi EST va avea reporter și articole sportive, sinteze ale întregii etape.

LIGA PRIETENIEI ZONA VEST

 1. a) componența Ligii întâi. Liga întâi va avea între 10 și 20 de echipe. Se poate juca și tur-retur, dacă nu se va întruni numărul suficient de echipe pentru a juca doar tur.
 2. b) teren de joc – intr. VRABIEI nr 22.
 3. c) înscrierile în cadrul LIGII PRIETENIEI ZONA VEST încep după ce se completează Liga Sud și Est.
Pentru mai multe detalii:
0734.183.023
 
 

INSCRIE-TE IN LIGA

Nume *

Prenume *

Localitate *

Competitie dorita *

Adresa de email *

Telefon *

Comentarii

Close