Decizie Comisia de Disciplina nr.2/2016

DECIZIE

Nr. 2/2016

            ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE

   Comisia de Disciplina formata din capitanii echipelor FC Liverpool, Sporting Bucuresti, Hooligans, Hooligans united, Fc Padurarii si Royal Eagles avand in vedere incidentele aparute in timpul disputarii meciurilor a luat urmatorele decizii:

1) Se respinge contestatia capitanului Fc Ambianta steaua cu privire la jucatorii preluati de catre echipa Gigantii de la Fc Gasca. in motivare acesta a indicat faptul ca, la momentul participarii in noua echipa nu detineau acordul scris al fostului capitan. Comisia a respins solicitarea considerand faptul ca, acordul scris este necesar in cazul in care echipa nu ar fi fost eliminata din competitii.

Raportat la acest incident atragem atentia ca orice jucator care va fi depistat ca joaca la o alta echipa, fara acordul scris al capitanului fostei echipe, urmeaza a afecta noua echipa, prin pierderea meciului la masa verde.

2) Meciul Liverpool-Fc Salaj Boys, urmeaza a fi contorizat ca victorie in favoarea echipei Fc Liverpool, in urma solicitarii si explicatiilor date de catre cei prezenti in Comisie. Astfel, s-a constatat faptul ca, incidentul a pornit de la o intrare a unui jucator al echipei Fc Liverpool, continuata prin agresiuni fizice si verbale de catre jucatori ai echipei Fc Salaj Boys, comportament nepermis. La urmatoarea situatie de acest gen echipa poate fi eliminata din competitie.

Atragem atentia echipelor participante in cadrul Ligii Prieteniei ca, nu se permit injurii sau agresiuni verbale aduse prietenilor din cadrul ligii, arbitrilor, organizatorului sau oricarei alte personae.

Liga Prieteniei promoveaza respectul, prietenia si bunul-simt intre prietenii din cadrul ligii.

Adoptata astazi 24.01.2016.

Close