Decizie Asociatie nr.02/2016

DECIZIE

Nr. 2/2016

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. VintilaMihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Avand in vedere prevederile contractuale, respectiv art 6 alin 4 din contract:

1)Decide avertizarea capitanilor de echipa Matei Robert Alexandru-Sporting Bucuresti si Petrut Matheus Adin-Hooligans united cu privire la atitudinea acestora de promovare negativa a competitiilor Asociatiei. In cazul repetarii abaterilor de denigrare justificata partial sau nejustificata, dar nesolutionata prin dialog privat, conform parghiilor stabilite de catre Asociatie, se va dispune eliminarea acestora din competitii.

Asociatia precizeaza faptul ca, in caz de orice nelamuriri sau probleme,  orice persoana participanta in cadrul competitiilor se poate adresa direct Asociatiei prin mail, telefonic, mesaj privat pagina de facebook sau in cadrul intalnirilor saptamanale dintre Asociatie si Comisie de disciplina. Orice alte modalitati de exteriorizare a nelamuririlor sau problemelor sunt strict interzise.

Precizarile sunt efectuate in conditiile in care se incearca permanent imbunatatirea calitatii organizarii prin dialog constructive. Mesajele publice de denigrare pot avea ca efect inducerea in eroare a persoanelor de buna credinta, care pot crede anumite aspecte, unele chiar si partial adevarate. Aceasta este politica Asociatiei de a-si indeplinii obiectivele. Intr-un galop de evolutie este imposibil sa nu apara probleme, din cauza diferitelor persoane sau terti factori.

2) Capitanului echipei Fc Bucuresti, Toma Liviu nu I se aplica sanctiune raportat la vechimea acestuia in competitiile Asociatiei. I se reaminteste faptul ca, Asociatia a fost deschisa intotdeauna la dialog indiferent de problemele existente. Nu este normal ca pentru problemele create de terte persoane sa existe tensiuni in cadrul proiectului. Totusi, in cazul in care va continua sa faca afirmatii prin care poate lasa impresia ca sumele de bani au fost cheltuite in mod nejustificat de catre Asociatie, desi acestea au fost furate de catre fostul secretar general al Asociatiei, Casunenu Andrei, acesta urmeaza a fi eliminat din proiectele demarate de catre Asociatie.

3) Se revoca delegarea secretarului general al Asociatiei de organizare a competitiilor sportive ale Asociatiei.

La finalul campionatuluise va stabilii situatia completa financiara si administrativa creata de catre fostul organizator al competitiilor Asociatiei, secretarul general Casuneanu Andrei. Acestuia urmeaza a I se face plangere penala in cazul in care nu va achita sumele de bani sustrase din bugetul Asociatiei. Prin actiunile sale acesta a favorizat crearea unei imagini negative a competitiilor, punand Asociatia in imposibilitatea de a face investitii in calitatea organizarii.

4) Eliminarea din competitiile ligii a jucatorului echipei  FC Padurarii, Dragomir Emil pentru instigare la tensiuni in cadrul competitiilor Asociatiei. Temei de drept art 6 alin 4 si art 8 alin 4 din contract.

5) Se elimina echipele Fc Dristor si Fc Gei pentru neprezentarea la mai mult de trei meciuri in cadrul competitiilor, urmand ca acestea sa fie penalizate cu sumele de bani echivalente prejudicilor aduse fondului de premiere si problemelor create in cadrul organizarii. Atragem atentia asupra faptului ca, orice problema de lot se poate rezolva prin dialog. Asociatia nu poate oferii credibilitate proiectelor sale in cazul in care terte persoane nu-si respecta obligatiile. Se ajunge in situatia in care se creaza obligatii ce nu pot fi satisfacute, iar proiectele sunt puse in pericol.

6) Se respinge contestatia echipei Viitorul voluntari, in care se solicita verbal ca rezultatul meciului Road Runners-Viitorul Voluntari sa se contorizeze ca victorie in contul echipei contestatoare. In urma analizarii inregistrarii meciului se observa faptul ca, ambele echipe au avut un comportament necorespunzator principiilor si obiectivelor Asociatiei. Ambele echipe urmeaza a fi inregistrate ca si cum acel meci nu s-ar fi disputat.

Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie face precizarea faptului ca, intregul proiect al Ligii Prieteniei Bucuresti, este non-profit si are ca principal obiectiv integrarea sociala a persoanelor cu vulnerabilitati. Acest obiectiv este realizat in prima faza a acestuia prin competitii sportive, nu neaparat fotbal, iar, ulterior, prin selectarea si angrenarea persoanelor cu vulnerabilitati  in proiectele sportive si educative promovate.

Pe aceasta cale, aratam faptul ca, orice persoana este invitata in cadrul proiectelor atat timp cat detine calitati precum, organizare, spirit de echipa, fire dinamica si sociabila.

Adoptata astazi, 24.01.2016

Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

PRESEDINTE

Close