HOTARARE PRIVIND MODALITATEA DE IMPARTIRE A FONDULUI DE PREMIERE

            Avand in vedere scopurile si obiectivele stabilite prin statutul Asociatiei Liga Prieteniei Pentru Educatie, Adunarea Generala, adopta urmatorul Regulament, prin care se stabilesc premile si modalitatea de impartire a fondului de premiere.

Art 1. Prin Fond de Premiere se intelege totalitatea sumelor de bani ramase dupa plata terenului, organizatorilor, personalului auxiliar si achizitionarea bunurilor necesare bunei desfasurari a competitilor.

Art2. Fondul de premiere se distribuie cu respectarea principiului proportionalitatii, de asa natura incat sa fie impartit la cati mai multi prieteni din cadrul Campionatului si Cupei Ligii Prieteniei.

Art 3. Beneficii totale pentru urmatorul sezon sunt in valoare totala de 7500 de euro, dupa cum urmeaza:
a) Beneficii campionat, participare gratuita, inclusiv transport la Turneul international in Mallorca in perioada 5-9 mai 2016, pentru 6 persoane,in limita a 2000 Euro, premiul doi voucher 1000 de euro excursie, mare sau munte, premiul trei voucher 500 de euro, mare sau munte.
b) Premiul intai cupa, voucher 700 de euro, mare munte, premiul doi 300 de euro voucher mare, munte si premiul trei articole sportive in cuantum de 150 de euro.
c) Turneu final munte subventionat cu suma de 3000 de euro. La acesta pot participa doar echipele care nu s-au clasat in primele 3 locuri ale campionatului sau cupei. Se va achita anticipat o suma de 100 de lei pana la data de 15.12.2015 pentru confirmarea rezervarii, iar ulterior in functie de locul ocupat si numarul echipelor care doresc sa mearga se va achita o suma in plus sau o parte din bani vor fi restituiti.
d) Posibilitatea de participare in cadrul Campionatului international Liga Prieteniei din a doua jumatate a lunii februarie a anului 2016, unde vor participa echipe din Bucuresti, Brasov, Valcea, Giurgiu, Republica moldova si Bulgaria. Conditile de participare si numarul echipelor vor fi comunicate ulterior.
d)In cazul in care o echipa se claseaza in primele locuri si in cupa si in campionat, beneficile nu se cumuleaza, ci va ramane cel mai mare premiu la care se va adauga 200 de euro.
e) Beneficii sunt valabile in conditile participarii unui numar de 60 de echipe in campionat si 40 de echipe in cupa. In cazul in care vor fi mai putine echipe sau exista echipe participante, care afecteaza costurile campionatului,prin neprezentare sau neplata taxelor de joc, toate beneficiile se vor reduce proportional.

Art 4. Sponsorizarile in bani primite din partea diverselor persoane, in conturile Ligii, vor fi folosite pentru acordarea de facilitati persoanelor cu vulnerabilitati de asa natura incat valoarea premilor sa nu fie afectata.

 

Prezentul Regulament intra in vigoare incepand cu 16.09.2015.

Close