Decizie numire organizatori

DECIZIE

Nr. 2/15.06.2015

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, emite prezenta Decizie in vederea indeplinirii scopurilor Regulamentului nr 1

Art. 1 Se numesc organizatori principali Casuneanu Andrei, Cazan Cristian Mihai si organizatori virtuali Mihai Valentin, Toma Liviu si Cristian Epure.

Art. 2 Atributii organizator teren
Alin 1. Intocmeste planificarea aferenta fiecarei seri, cautand pe cat posibil ca in fiecare seara sa se desfasoare un minim de cinci meciuri, in vederea achitarii costurilor facilitatilor, organizatorilor, personalului auxiliar si asigurarii premilor.
Alin 2. Verifica foaia de joc anterior inceperii fiecarui meci. Se urmareste a nu exista in cadrul unei echipe componenti ai altor echipe.
Alin 3.Promoveaza respectul, prietenia si valorile Ligii intre componenti tuturor echipelor.
Alin 4 Prezinta situatia financiara fiecarui membru al Comisiei de Disciplina interesat.
Alin5.Verifica prezenta si indeplinirea atributilor celorlalti organizatori si personal auxiliar.
Alin 6. In cazul in care acesta savarseste trei abateri de la atributile stabilite in decursul unei luni calendaristice poate fi supus analizarii Comisiei de Disciplina, urmand ca aceasta sa faca propuneri in functie de gravitatea abaterilor, Asociatiei Ligii Prieteniei pentru Educatie in vederea stabilirii de sanctiuni, care pot merge pana la desfacerea contractului de munca.

Art 3.Atributii organizator virtual
Alin 1 In termen de 12 de ore de la postarea meciurilor afiseaza clasamentul Ligii si al golgheterilor.
Alin 2. In termen de 12 ore de la postea meciurilor efectueaza descrierile meciurilor si ale tuturor postarilor existente, de asa natura incat nici o postare sa nu ramana needitata. Acesta se va-ngriji de calitatea exprimari si a descrieri.
Alin 3. Mentine legatura cu arbitrul in vederea oferirii informatii de calitate componentilor Ligii Prieteniei. Tine legatura cu cameramanul asigurandu-se ca acesta posteaza pozele si filmuletele existente in maxim 24 de ore de la filmarea acestora. Se recomanda 12 ore.
Alin 4. In cazul in care acesta savarseste trei abateri de la atributile stabilite in decursul unei luni calendaristice poate fi supus analizarii Comisiei de Disciplina, urmand ca aceasta sa faca propuneri in functie de gravitatea abaterilor, Asociatiei Ligii Prieteniei pentru Educatie in vederea stabilirii de sanctiuni, care pot merge pana la desfacerea contractului de munca.

Art 4. Organizatorii beneficiaza de remuneratie stabilita de catre Asociatia Liga Prieteniei pentru educatie corespunzator zilelor muncite.
Art 5. Organizatorul principal beneficiaza de aceleasi avantaje oferite prietenilor castigatori ai Campionatului sau Cupa Ligii Prieteniei.
Art 6. Organizatorul virtual beneficiaza de aceleasi avantaje corespunzator prietenilor clasati pe locul doi in cadrul Campionatului sau Cupei Ligii Prieteniei.
Art 7. Organizatorii se aleg dintre membrii Comisiei de Diciplina, in caz de demitere sau demisie a acestora.
Art 8. Un organizator nu poate fi demis decat de catre Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie, dupa savarsirea a trei abateri privitoare la atributile sale, intr-o luna calendaristica sau in cazul periclitarii grave a functionarii sau dezvoltarii Asociatiei.

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE
PRESEDINTE

Close