PREMII

[td_block_trending_now limit=”4″]

Avand in vedere Regulamentul Fondului de Premiere

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. Vintila Mihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Asociatia decide:

HOTARARE

PRIVIND MODALITATEA DE IMPARTIRE A FONDULUI DE PREMIERE

Avand in vedere scopurile si obiectivele stabilite prin statutul Asociatiei Liga Prieteniei Pentru Educatie, Adunarea Generala, adopta urmatorul Regulament, prin care se stabilesc premile si modalitatea de impartire a fondului de premiere pentru sezonul sapte.

Art 1. Prin Fond de Premiere se intelege totalitatea sumelor de bani ramase dupa plata terenului, organizatorilor, personalului auxiliar si achizitionarea bunurilor necesare bunei desfasurari a competitilor. Sumele de bani stranse de catre echipe se transfera catre organizatori, Asociatia urmand a incasa doar taxa de organizare si taxa pentru fond premiere.

Art2. Fondul de premiere se distribuie cu respectarea principiului proportionalitatii, de asa natura incat sa fie impartit la cati mai multi prieteni din cadrul Campionatului si Cupei Ligii Prieteniei.

Art 3. Beneficii totale pentru urmatorul sezon sunt in valoare totala de 4500 euro.

Premiile Ligii Prieteniei  Bucuresti se vor acorda astfel 1500 euro pentru Supercupa, iar restul sumelor de bani ce se vor strange vor merge pentru subventionarea Albenei.

Art 4) Beneficiile sunt valabile in conditile participarii unui numar de 44 de echipe in cele doua campionate si 18 de echipe in cupa. In cazul in care vor fi mai putine echipe sau exista echipe participante, care afecteaza costurile campionatului, prin neprezentare sau neplata taxelor de joc, toate beneficiile se vor reduce proportional. Premile se vor acorda cu prioritate pentru sustinerea Cupei Ligii Albena si subventionarea echipamentelor. In cazul in care fondul de premiere este afectat se vor desfasura procedurile de recuperare ale sumelor stabilite de catre Asociatie, iar premile vor fi acordate la momentul recuperarii acestora.

Art 5. Sponsorizarile in bani primite din partea diverselor persoane, in conturile Ligii, vor fi folosite pentru acordarea de facilitati persoanelor cu vulnerabilitati de asa natura incat valoarea premilor sa nu fie afectata.

Prezentul Regulament intra in vigoare incepand cu 06.03.2017.

 

Asociatia Liga Prieteniei Pentru Educatie

Close