Decizie Asociatie nr.7/2016

DECIZIE

Nr.7/2016

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. VintilaMihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Avand in vedere desfiintarea Comisiei de Diciplina, Asociatia decide:

1) Eliminarea echipei Fc Hooligans United.

Decizia a fost luata pentru urmatoarele motive:

  1. a) Jucator nou folosit in turul semifinalei Cupei Ligii Prieteniei.
  2. b) Incercare de inducere in eroare cu privire la identitatea acestuia.

c)neparticipare la ultimul meci din data de 07.03.2016. Desi, au fost intrebati daca onoreaza meciul din ultima etapa contra echipei Dream team, nu s-au prezentat determinand deplasarea acestora din Buftea pana in locatia din Sos Giurgiului, in celalalt capat al Bucurestiului. Au determinat prin actiunea lor pierderi financiare Asociatiei si echipei in cauza. Fiind intrebati care este motivul pentru care nu s-au prezentat la meci acestia au raspuns ca noi suntem proiect social nu asociatie sportiva. Aici are dreptate, totusi, si noi platim inchiriere teren, arbitri, indrumator, transmisune live, it si ziarist.

  1. d) limbaj necorespunzator. Aici probabil nu mai suntem asociatie non-profit, ci ‘’lideri de galerie’’.

Ca atare se decide eliminarea acestora din toate competitiile Ligii Prieteniei. Decizia este permanenta. Echipa nu se mai poate inscrie in vreo competitie a Ligii Prieteniei. Le dorim success.

Decizia este luata pentru a elimina echipele ce afecteaza imaginea Ligii. Aducem aminte ca din sezonul viitor neconfirmarea meciului pana in orele 12, prim mesaj, atrage pierderea meciului. Nu este normal ca echipele serioase, care respecta formatul Ligii sa fie puse pe drumuri degeaba.

2) Eliminare Viitorul Voluntari neprezentare ultima etapa. Echipa FC Rezervele a fost pusa pe drumuri cheltuind timp si bani, pentru ca acestia nu au considerat normal sa se prezinte.

Echipa Viitorul Voluntari nu are drept de joc in urmatorul sezon avand in vedere problemele avute in trecut la meciul cu Road Runners.

2) Masurile sunt luate pentru a face ordine in cadrul Ligii. Pentru toate echipele ce au determinat creearea unei aparente de dezorganizare vor fi deschise procedurile de recuperare a sumelor de bani datorate Asociatiei, fara de care nu ne putem onora la randul nostru alte obligatii.

Atentie regulamentele si contractele se aplica in totalitate. Orice sesizare a unei echipe privitoare la nerespectarea Regulamentelor va duce la pierderea meciurilor cu 3-0 sau alte masuri ce se impun.

Liga Prieteniei este o Asociatie Non-Profit. Ea are ca scop selectarea persoanelor cu vulnerabilitati care urmeaza a fi incadrate in anumite programe finantate de primarii ori diferite tipuri de fonduri. In subsidiar Liga are ca scop divertismentul oamenilor normali, care vor sa se bucure de meciurile programate saptamanal, prin intermediul transmisiunilor live, fetele prezente la interviuri, articole sportive site ww.ligaprieteniei.com si diferite turnee nationale si international subventionate sau nu, in functie de posibilitati.

Liga Prieteniei isi va onora toate obligatiile asumate. Chiar daca suntem la final de sezon nu se vor admite devieri de la regulamente. Toti cei care cauzeaza probleme la teren urmand a fi sanctionati.

Bafta tuturor!

 

Adoptata astazi, 07.03.2016!

                                                                     Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

Close