Decizie Asociatie nr.6/2016

DECIZIE

Nr.6/2016

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. VintilaMihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Avand in vedere experienta actualului sezon:

-se decide infiintarea Federatiei Romane Liga Prieteniei, bugetul comun al Federatiei, premii commune si organizare comuna. In acest fel se organizeaza turnee frumoase si subventionate pentru toata tara.

Asociatia decide ca reguli pentru urmatorul sezon:

-se introduce cartonasul verde pentru injurii; se sanctioneaza cu suma de 20 lei, iar cartonasul rosu cu 50-100 lei in functie de gravitatea agresiunilor

-la teren vor exista trei zone:

a) zona indrumatorilor, unde nu poate intra decat capitanul de echipa,

b)zona echipelor, unde nu pot intra spectatorii si

c) zona spectatorilor.

-echipele vor avea parola de acces pe pagina site ului in dreptul echipei lor unde vor fi obligati sa introduca proprii jucatori, cu date ca nume, prenume, suma de transfer, echipa actuala, pozitie de joc, etc

-echipele vor putea introduce pe pagina proprie a site ului pozele personale ale echipei. Atentie pe baza unui cod vor putea introduce, dar nu vor putea sterge.

-neprezentarea la meci va duce la plata ambelor taxe, in caz contrar echipa va fi eliminata din competitie, urmand a achita toate taxele ce mai sunt de achitat

-echipele sunt obligate sa anunte prezenta la meci pana in orele 12.00 ziua meciului pentru a nu pune echipa adverse pe drumuri. In caz contrar meciul se pierde, Asociatia putand planifica un alt meci in acel loc.

-fiecare echipa va primii la semnarea noului contract: Regulamente, pliant informativ, cod acces site.

-planificarea va fi efectuata, acolo unde serile vor fi complete, pe baza unui program fara a putea fi modificata decat daca toate echipele implicate vor fi de accord.

 

Adoptata astazi, 21.02.2016!

                                                                                Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

 

Close