Decizie Asociatie nr.5/2016

                                                            DECIZIE

                                                            Nr.5/2016

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. VintilaMihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Avand in vedere desfiintarea Comisiei de Diciplina, Asociatia decide:

1) Eliminarea echipei Fc Padurarii.

Decizia a fost luata pentru urmatoarele motive:

instigare desfiintare liga intai

-actiuni prin care s-a incercat inocularea unei imagini de dezorganizare altor partipanti. Probleme au existat dar s-au datorat: a) fostului organizator Casuneanu Andrei b) proprietarilor de terenuri, care nu au fost in stare sa-si onoreze obligatiile asumate si c) tocmai, unor echipe, ce nu au onorat meciurile afisate in cadrul planificarii, invocand culmea, probleme create tot de ei sau alte echipe ca ei. Cum se poate organiza un campionat in conditiile planificarea ar fi optionala? Spre exemplu un membru al echipei invoca dezorganizare intr-un interviu, iar in urmatoarea saptamana acestia nu onoreaza meciul planificat. A nu onora meciul si tot tu sa vb de dezorganizare denota rea-credinta, intentia acestora de defaimare a competitiilor Ligii este mai mult decat clara si ca atare li se interzice participarea pe viitor in cadrul oricarui proiect Liga Prieteniei.

-limbaj jignitor la adresa membrilor fondatori ai Asociatiei.

Decizia este luata pentru a elimina toate problemele din cadrul ligii.

2) Eliminare echipa Sporting Bucuresti.

Decizie luata pentru urmatoarele motive:

constituire grup privat de catre capitanul acestora cu intentia clara de defaimare a competitiilor Liga Prieteniei, desi acesta participa deja in cadrul unui campionat, care are ca politica telefonarea majoritatii echipelor intrigi si scandal.

– grupul a fost format de catre acesta dupa ce in prealabil a solicitat mai multi bani pentru a scrie articolele ligii, solicitare refuzata in conditiile existente.

 

 

-activitate repetitiva de convingere a altor echipe prin intermediul grupului privat format. -limbaj jignitor la adresa membrilor fondatori ai Asociatiei.

 

2) Eliminarea echipei Fc Nemo:

            Echipa este eliminata pentru urmatoarele motive:

            – desi au intrat pe parcursul campionatelor, fiind obligati a disputa doua meciuri pe saptamana pentru a ajunge din urma celelalte echipe existente, acestia nu au onorat toate meciurile

-justificarea acestora referitoare la arbitraj reprezinta doar o scuza. Indrumatorul si alte persoane prezente la meci nu au remarcat probleme de arbitraj. Meciul a fost pierdut de Fc Nemo cu 2-8. Mai mult de atat un participant de la Nemo a scuipat arbitrul, ceea ce a determinat pierderea acestuia.

-echipa poate participa pe viitor in competitiile ligii in conditiile in care isi achita taxele restante

4) Eliminarea echipei Fc Gigantii:

Decizia se ia pentru urmatoarele motive:

-desi li s-a permis a juca in campionat cu participantii de la echipa Fc Gasca eliminata, acestia au decis ca participarea in cadrul Ligii este optionala, dupa ce in prealabil confirmase-ra prezenta la meci, acestia au lasat echipa adversa sa vina la teren, afectand grav imaginea ligii in contextual actual.

Acestia pot participa pe viitor in cadrul competitiilor Ligii in conditia in care vor achita penalitatile ce li se vor comunica.

5) Eliminare echipe Tigers, Brancoveanu si Sebastian pentru neonorarea meciurilor programate.

6) Masurile sunt luate pentru a face ordine in cadrul Ligii. Pentru toate echipele ce au determinat creearea unei aparente de dezorganizare vor fi deschise procedurile de recuperare a sumelor de bani datorate Asociatiei, fara de care nu ne putem onora la randul nostru alte obligatii.

Atentie regulamentele si contractele se aplica in totalitate. Orice sesizare a unei echipe privitoare la nerespectarea Regulamentelor va duce la pierderea meciurilor cu 3-0 sau alte masuri ce se impun.

Liga Prieteniei este o Asociatie Non-Profit. Ea are ca scop selectarea persoanelor cu vulnerabilitati care urmeaza a fi incadrate in anumite programe finantate de primarii ori diferite tipuri de fonduri. In subsidiar Liga are ca scop divertismentul oamenilor normali, care vor sa se bucure de meciurile programate saptamanal, prin intermediul transmisiunilor live, fetele prezente la interviuri, articole sportive site ww.ligaprieteniei.com si diferite turnee nationale si international subventionate sau nu, in functie de posibilitati.

Liga Prieteniei isi va onora toate obligatiile asumate. Chiar daca suntem la final de sezon nu se vor admite devierile de la regulamente. Toti cei care cauzeaza probleme la teren urmand a fi sanctionati.

Bafta tuturor!

 

Adoptata astazi, 21.02.2016!

                                                                                Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

Close