ArticoleLiga 1

Victorie la scor de tenis reușită de Brotac Medical în fața celor de la Real București

Brotac Medical și Real București, două formații aflate în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii I din Zona Sud, s-au duelat miercuri seară, pe terenul de la Antilopa.

Băieții de la Brotac Medical au evoluat mult mai bine decât adversarii de la Real București și s-au impus la scor de tenis, 6-2, după o primă repriză echilibrată, pe care și-au adjudecat-o la limită, cu 3-2, și o parte secundă în care au zburdat pe teren.

Ion Lucian a fost eroul „Brotacilor”, reușind să înscrie un hat-trick pentru formația sa. Celelalte goluri ale învingătorilor din acest duel au fost marcate de mijlocașii Florin Călin și Cosmin Martin și fundașul Sandu Ionuț.

Real București le-a ținut piept adversarilor doar în prima repriză, grație reușitelor semnate de Marius Bostan și Ivan Radian, iar la pauză spera că poate obține ceva din acest meci, însă Brotac Medical a făcut o parte secundă mult mai bună și a izbutit în final să-și adjudece cele trei puncte fără prea mari emoții.

În urma acestui rezultat, Brotac Medical acumulează 12 puncte și urcă până pe locul 10 în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce Real București rămâne cu 6 puncte și se menține în zona nisipurilor mișcătoare, pe poziția a 16-a.

Articole similare

Close