Articole

Surpiza in Liga I, Fair Play invinge echipa Good Team si iese din zona retrogradabila direct!

Fair Play a intalnit aseara in Liga I echipa Good Team, echipa ce dupa calculele hartiei pornea favorita, daca ne ghidam dupa evolutiile celor doua echipe pana in momentul confruntarii. Se pare ca aceste calcule facute inaintea partidei, au fost date peste cap de evolutia buna a celor de la Fair Play.

Mijlocasul echipei Fair Play, Streinu Marius, deschide scorul in minutul 6, iar in minutul 7 al partidei, scorul era deja 2-0 la reusita lui Lita Mihai. Good Team isi aminteste ca este favorita in acest meci si egaleaza in doar cateva faze, prin golurile din minutele 8 si 9 ale lui Mustafa Marius. Fair Play nu cade moral dupa ce este egalata si isi continua evolutia buna din aceasta repriza, evolutie ce le aduce doua goluri in contul lor, primul in minutul 10, gol marcat de Streinu Marius, iar al doilea in minutul 17, reusita semnata Cazan Cristian. 4-2 in favoarea celor de la Fair Play, scorul pauzei.

Repriza secunda a fost o repriza in care echipele s-au anulat reciproc, o repriza stransa, insa Good Team era echipa care trebuia sa revina in joc, aceasta egalitate din al doilea act convenind de minune celor de la Fair Play. In minutul 25, Ilie Serban inscrie pentru Good Team golul 3, apropiind echipa la un singur gol distanta, insa lucrurile se rezolva in minutul 27, atunci cand Danut Anghel marcheaza pentru 5-3 in favoarea celor de al Fair Play, scor ce avea sa ramana pe tabela pana la sfarsitul meciului.

Cu aceasta victorie, Fair Play urca pe locul 16, loc de baraj pentru ramanerea in Liga I, cu un punct deasupra locurilor retrogradabile direct. O supriza in acest meci, in care Good Team a pornit mare favorita, insa cum am vazut si in alte meciuri, orice se poate intampla, o evolutie buna a celor de la Fair Play.

 

Articole similare

Close