ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Sezon nou, așteptări vechi! Liverpool și FC Berceni au debutat cu dreptul în Liga I Sud și luptă pentru titlu

Proaspăta câștigătoare a Supercupei Ligii Prieteniei București, Liverpool Team, și campioana Ligii I Sud, FC Berceni, au debutat marți seara în sezonul 7 al Ligii Prieteniei.

Cele două forțe ale Ligii I Sud și-au învins adversarele din prima etapă și, așa cum au obișnuit în ultimele sezoane, se anunță din start două dintre candidatele cu mari șanse la cucerirea titlului de campioană a Ligii I Sud.

Liverpool Team și Ambianța Steaua, deja două dintre veteranele Ligii I Sud, au deschis etapa inaugurală din noul sezon, cu o partidă în care „Cormoranii” n-au avut prea mari emoții în a se impune, scor 8-2, și în a-și adjudeca cele trei puncte puse în joc.

Noile achiziții de la LFC, Dan Păune, Dragoș Constantin și Pană Mădălin și-au făcut simțită prezența încă de la debut și au punctat câte o dată în poarta Ambianței, la fel ca Jitaru Cristian și portarul Bratu George, în timp ce căpitanul Robu Alin a reușit un hat-trick pentru „Cormorani”. De partea cealaltă, Stronschi Rafael a salvat onoarea învinșilor cu o dublă.

Campioana FC Berceni a avut emoții doar o repriză în duelul cu Fair Play. Intrată la cabine cu avantaj minim, scor 4-3, FC Berceni a revenit pe teren mai montată și și-a adjudecat partea secundă cu 3-1, pentru o victorie cu 7-4 ce îi aduce primele trei puncte ale sezonului. Romulus Ilie, cu un hat-trick, și Nechita Alexandru, cu o dublă, au fost principalele guri de tun ale campioanei.

În cel de-al treilea joc al serii din Liga I Sud, ATV ROM și Real Rapid București și-au împărțit supremația în cele două reprize, adjudecate pe rând cu 2-1 și, într-un final, după 3-3, au trebuit să se mulțumească fiecare cu un punct obținut din primul joc al sezonului.

Articole similare

Close