ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Retrospectiva săptămânii în Liga I Sud: Trei echipe luptă în ultima etapă pentru titlul de campioană

Liga I Sud a programat în săptămâna 26-30 iunie etapa cu numărul 4 din play-off și play-out.

În urma rezultatelor înregistrate în această rundă, în ultima etapă nu mai puțin de 3 echipe vor lupta pentru titlul de campioană a Ligii I Sud.

Marți seara, campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, a făcut un pas uriaș către apărarea titlului: condusă la pauză de liderul ATVROM, FC Berceni a întors scorul la reluare și s-a impus cu 2-1, grație reușitelor semnate de Alin Lădaru și Gață Cristian (vezi aici mai multe detalii despre acest meci).

B&B a profitat de înfrângerea suferită de liderul ATVROM, a trecut cu 7-3 de Ambianța Steaua și a urcat în fotoliul de lider (vezi aici detalii despre victoria celor de la B&B).

Astfel, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului Ligii I Sud, primele 3 clasate sunt despărțite în fruntea clasamentului de un singur punct: B&B are 26 de puncte și este urmată de FC Berceni și ATVROM, cu câte 25 de puncte (vezi aici detalii despre victoria celor de la B&B).

În ultima etapă se va disputa derby-ul B&B vs ATVROM, în vreme ce FC Berceni va juca împotriva celor de la Sălaj Boys.

FC Berceni are rezultate directe favorabile cu ambele contracandidate la titul, însă, grație punctului avans, B&B este singura echipă din lupta pentru titlu care depinde doar de propriul rezultat în ultima etapă.

În fine, în partida din etapa a patra a play-off-ului în care n-a fost implicată nicio candidată la titlu, Liverpool Team și Sălaj Boys au fost protagonistele unui duel extrem de spectaculos, în care și-au împărțit perioadele bune și în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri.

„Cormoranii” au început mai bine partida, au condus cu 4-2 la pauză, însă băieții din Sălaj au revenit pe final și au izbutit să smulgă un punct din acest meci, încheiat cu scorul de 6-6 (vezi aici mai multe detalii despre acest meci).

Clasamentul play-off-ului Ligii I Sud înaintea ultimei etape poate fi consultat aici

În primul joc din etapa a patra a play-out-ul Ligii I Sud, s-au duelat două echipe aflate în jumătatea inferioară a clasamentului, FC Juve și Real Rapid București.

După o primă repriză excelentă, adjudecată la scor de neprezentare, FC Juve s-a impus cu 4-1, grație reușitelor semnate de Harbuz Victor (2) și Răzvan Rusu (2) (vezi aici detalii despre acest joc).

În meciurile disputate miercuri în play-out, liderul Chipita Stars și FC Colentina au fost conduse la pauză, dar au revenit mult mai motivate de la cabine și au reușit să se impună.

Chipita Stars a primit replica celor de la SJCAM Romania, care au făcut o primă repriză excelentă și au intrat cu avantaj de două goluri la cabine, grație reușitelor semnate de Șerban Radu și Andrei Turturea.

La reluare, Chipita Stars a arătat o față complet schimbată și a izbutit să întoarcă soarta partidei în favoarea ei, reușitele semnate de Manolache Alexandru (2), Nițu Ciprian și Soare Robert aducându-i victoria cu 4-2 și cele 3 puncte care îi consolidează poziția în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii I Sud.

Aflată într-o cursă nebună pentru salvarea de la retrogradare, FC Colentina s-a văzut condusă cu 2-1 la pauză de ocupanta poziției secunde, Fair Play.

Băieții din Colentina au revenit însă mult mai montați de la cabine și au izbutit să se impună cu un 4-3 în care puțini mai credeau după deznodământul rundei inaugurale (vezi aici detalii despre meci).

Clasamentul la zi al play-out-ului Ligii I Sud poate fi consultat aici

Articole similare

Articol

Close
Close