ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Play-out Liga I Sud: FC OSLM și FC Colentina s-au impus fără emoții în prima etapă

Play-out-ul Ligii I Sud ne-a adus miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, ultimele două jocuri din cadrul primei etapei.

FC Juve a primit replica celor de la FC OSLM, care, după o primă repriză echilibrată, au izbutit să spargă gheața în minutul 18, prin Dezrobitu Răzvan, și au intrat astfel cu avantaj minim la cabine.

Cei de la FC Juve nu au reușit nici în partea secundă să străpungă apărarea adversă, iar FC OSLM a profitat și a mai punctat de două ori, prin Sava Marius, izbutind astfel să se impună la scor de neprezentare, 3-0.

Grație acestui succes, FC OSLM acumulează 11 puncte și este pe podiumul play-out-ului, în vreme ce FC Juve rămâne cu 8 puncte și ocupă poziția a patra a ierarhiei.

În celălalt meci al serii din play-out-ul Ligii I Sud, FC Colentina a întâlnit-o pe SJCAM România, într-o partidă în care s-au marcat nu mai puțin de 10 goluri.

Băieții din Colentina au început excelent și au condus la pauză cu scor de neprezentare, grație reușitelor semnate de Florin Lazăr și Macovei Florin (2).

În mitanul secund au început să conteze în ofensivă și cei de la SJCAM România, care au marcat de 3 ori, prin Andrei Turturea (2) și Vilijanescu Mihai, insuficient însă pentru a obține ceva din acest joc, pentru că și FC Colentina a înscris de 4 ori în repriza a doua.

FC Colentina se impune astfel cu 7-3 și debutează excelent în play-out-ul Ligii I Sud, urcând pe poziția a șasea a clasamentului, cu 5 puncte.

De partea cealaltă, SJCAM Romania rămâne cu 7 puncte și se află pe locul 5 al ierarhiei.

Articole similare

Close