Articole

Liverpool Team a aratat destula calitate in jocul lor de aseara, victorie cu scorul de 8-3 in duelul cu F.C. Devils, in turul acestei duble manse!

Liderul din Liga II Seria 2, Liverpool Team, a intalnit aseara pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, echipa de pe locul 8 din aceeasi liga si serie, formatia F.C. Devils, in meciul tur din fazele eliminatorii ale Cupei Ligii. Castigatoarea din aceasta dubla mansa, joaca in urmatorul tur cu invingatoarea din duelul Sporting Bucuresti – Road Runners.

Liverpool arata calitate in joc si deschide scorul in minutul 2 prin Alin Robu, iar in minutul 5 deja era 2-0 la reusita lui George Manofu, un inceput excelent de partida pentru baietii de la Liverpool Team. In minutul 7, F.C. Devils reduce din diferenta prin tehnicul lor jucator, Alexandru Nicola. Liverpool Team isi tine adversara la distanta si inscrie in minutul 9, golul de 3-1, golul lui Mihai Alexandru, insa F.C. Devils nu este de acord cu aceasta distanta de doua goluri si revine iar la un gol in spatele adversarului, prin reusita din minutul 10 al aceluiasi Alexandru Nicola. In minutele 14 si 17, Liverpool Team se desprinde la 3 goluri distanta, atunci cand George Manofu si Alin Robu finalizeaza doua faze ofensive destul de frumoase, cu aceste goluri se stabileste si scorul pauzei, 5-2 in favoarea celor de la Liverpool Team.

In repriza secunda, tot Liverpool inscrie prima, in minutul 25 prin Laurentiu Gheorghe, reusita de 6-2. In minutul 27, lucrurile devin din ce in ce mai clare, atunci cand Alin Robu face hattrick-ul in acest meci, scorul devenind 7-2 si soarta partidei deja fiind decisa. F.C. Devils incearca sa mai reduca din diferenta si reusesc acest lucru in minutul 30, atunci cand Catalin Preda inscrie in poarta celor de la Liverpool Team. Alexandru Mihai este cel care inchide lista marcatorilor, prin golul de 8-3 in favoarea celor de la Liverpool Team, gol venit in minutul 36, echipa lui luand o optiune serioasa la calificarea in urmatoarea faza a Cupei Ligii, inca din meciul tur.

 

Articole similare

Close