ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Bucharest City cu bara, Diham Boys cu golul! 4-0 in duelul locurilor 9, respectiv 11!

In al doilea meci al zilei de marti, s-au intalnit formatiile Diham Boys si Bucharest City. Un duel intre locurile 9, respectiv 11, echipe aflate la egalitate de puncte. Calculele hartiei indicau un meci strans, insa lucrurile nu aveau sa stea asa. Diham Boys a controlat aceasta partida, in urma unui joc bun facut de formatia de pe locul 9.

Diham a organizat bine ambele reprize, cu un efort sustinut si un joc ce le-a permis sa se impuna ca favorita inca din prima repriza. Nu si fara o replica a echipei Bucharest City. Acestia au o ocazie imensa in primele minute, atunci cand bara este zguduita de un sut puternic, venit de la o distanta considerabila. Cei care deschid scorul insa, sunt cei de la Diham Boys, in minutul 5, la simpla formalitate de a pune latul in fata portii a lui Vlad Vintila. Pirueta la mijlocul terenului, a aceluiasi jucator, Vlad Vintila, faza din care scapa unu la unu cu portarul advers si inscrie pentru 2-0. Acesta avea sa fie si scorul primei reprize.

2-0 nu a fost un scor periculos, cum se spune in fotbalul mare. Diham a gestionat bine avantajul luat in prima repriza. Traditia negativa se mentine si in debutul actului secund. Bucharest City loveste iar bara, de data aceasta din lovitura libera. Putem spune ca au avut ghinion pe ambele inceputuri de repriza. Lucid in fata portii a fost Bogdan Floarea, in minutul 23, dupa un triunghi de pase destul de frumos, nu foarte rapid dar eficient. Vlad Vintila reuseste hattrick-ul si stabileste si scorul care avea sa fie cel final, 4-0 in favoarea celor de la Diham Boys. 3 puncte castigate, dupa un meci in care spunem noi, meritau si cei de la Bucharest City macar un gol.

 

Articole similare

Close