Articole

Dueluri de cinci stele programate în Liga I! Vezi ce meciuri se joacă miercuri în Liga Prieteniei

După ce meciurile de marți din Liga Prieteniei au fost amânate din cauza ploii, etapa inaugurală a Ligii I va începe odată cu cele cinci partide programate miercuri, pe terenul de la Antilopa.

În arenă vor intra două formații care au încheiat pe podium sezonul trecut de Liga I, vicecampioana Hooligans și Bizz Brasil, care a terminat sezonul trecut pe poziția a treia, dar care are în palmares și două titluri de campioană, astfel că miercuri seara ne așteptăm la un adevărat festival de goluri.

De la ora 20:00 este programat un duel între două formații aflate la debut în Liga I: Brotac Medical, echipă nouă în Liga Prieteniei, și AC Militari, care a promovat la finalul sezonului trecut din Liga a II-a Seria 1.

Urmează, de la ora 20:50, un alt duel între două echipe noi ale Primului Eșalon. Metalplast, formație care la finalul campionatului trecut a promovat din Liga a II-a Seria 2, și Ambianța București, echipă nou-înființată, vor încerca să obțină prima lor victorie în Liga 1.

De la 21:40 se va disputa o partidă care sezonul trecut a fost un derby al Ligii a II-a Seria 1: Whiteland vs VHM.

De la 22:30 este programat un meci în care vicecampioana Hooligans pornește din postura de favorită certă în fața celor de la Martalogii Activi, care au evoluat campionatul trecut în Liga a III-a Seria 3.

Ultimul duel al serii este programat de la ora 23:20, între dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, și FC Rezervele, echipă promovată la finalul sezonului trecut din Liga a II-a Seria 1.

Articole similare

Close