ArticoleLiga 2

„Cormoranii” mici au pornit cu stângul în Liga a II-a! Eșec în fața celor de la Cluj Bruj

Liverpool Team II nu a izbutit în Liga a II-a Seria 2 debutul bun pe care sora mai mare l-a reușit în Liga I și a pierdut prima partidă disputată în acest sezon, în fața celor de la Cluj Bruj, o altă formație promovată la finalul campionatului trecut din Liga a III-a.

După o primă repriză strânsă, încheiată cu scorul de 1-1, cei de la Cluj Bruj au reușit să facă diferența în partea secundă și să se impună cu scorul de 3-1, într-o partidă în care Adam Adrian, de la Liverpool II, a luat primul cartonaș verde din istoria Ligii Prieteniei. Cartonașul verde a fost introdus începând cu acest sezon și este acordat de arbitri jucătorilor care comit acte de indisciplină diferite de cele legate de jocul de fotbal.

Cluj Bruj a deschis scorul pe arena din Dristor la cinci minute de la debutul jocului, prin Niculai Daniel, pentru ca micii „Cormorani” să egaleze după patru minute, grație reușitei semnate de Ionuț Dumitrașcu.

Până la pauză, cele două ofensive au măcinat în gol, iar portarii nu au mai fost învinși, astfel că la cabine s-a intrat cu egalitate pe tabelă.

Echilibrul s-a menținut și în prima parte a reprizei secunde, până în minutul 28, când Mihai A. l-a învins pe portarul lui Liverpool II și a readus-o pe Cluj Bruj la conducere pe tabelă.

După doar două minute, ofensiva lui Cluj Bruj a recidivat și Păun Cristian a marcat pentru 3-1.

Liverpool Team II nu a mai fost capabilă de revenire pe final, astfel că cei de la Cluj Cruj se impun cu 3-1 și obțin primele puncte din acest campionat.

Articole similare

Close