Articole

Bizz Brasil face un pas important in lupta pentru titlu!

Probabil cel mai asteptat meci al saptamanii a venit chiar in debutul ei, o confruntare intre campioana Bizz Brasil, liderul Ligii I in acest moment cu 5 victorii consecutive si echipa de pe locul 2, F.C. Berceni. Echipa din Berceni se afla pe locul 2 inainte acestei confruntari la 2 puncte distanta de lider, ei inregistrand un egal in meciul cu BKO din etapa trecuta. Un duel intre cea mai buna aparare a Bizz-ului si cel mai bun ataca al celor de la F.C. Berceni.

Carjan Daniel arata de ce este golgheterul Ligii pana in prezent si marcheaza repede in prima repriza, minutul 3, 1-0 pentru F.C Berceni. Baietii de la Bizz strang randurile si revin prin golul lui Busuioc Marius din minutul 10. Tensiunea partidei isi spune cuvantul iar meciul este intrerupt de cateva ori, doua cartonase galbene fiind aratate lui Savin Marius de la Bizz Brasil respectiv lui Barbu Bogdan de la F.C. Berceni. Campioana incepe sa preseze si acest lucru da roade in minutul 16, cand reusesc sa inscrie. Scor la pauza, 2-1 in favoarea echipei Bizz Brasil.

A doua repriza debuteaza cu cei de la Bizz in atac iar acest lucru le majoreaza avantajul la 3 goluri prin reusita aceluiasi Busuioc Marius, minutul 23. Minutul 30 aduce un nou gol pentru ei iar scorul arata un linistitor 4-1 pentru echipa campioana. Tensiuni mari si in a doua repriza iar cartonasele nu intarzie sa apara, 3 cartonase galbene pentru Bizz Brasil si unul pentru cei din Berceni. Lalu de la Bizz vede al doilea cartonas galben si este eliminat. F.C. Berceni intra in joc dupa acest eveniment si in minutele 37 si 38 Nechita reuseste sa inscrie doua goluri pentru echipa lui, scorul dupa acel moment fiind 4-3. Ultimele 2 minute au fost de foc insa F.C. Berceni nu a reusit sa egaleze si Bizz-ul castiga cele 3 puncte puse in joc, intr-o victorie muncita si nu in ultimul rand extrem de importanta in lupta pentru titlu.

 

Articole similare

Close