Despre Noi

„Daca omul este primul intre vietuitoare, tot el este cel din urma animal, cand traieste fara lege si fara dreptate.” – Aristotel

12d1

PREZENTARE CAMPIONATUL NATIONAL LIGA PRIETENIEI

Liga Prieteniei denumire informala a Asociatiei Liga Prieteniei Pentru Educatie.

Aparuta initial din dorinta de a juca fotbal si a lega prieteni, in timp s-a descoperit ca aceasta poate satisface si alte nevoi ale oamenilor. De aici pana la aparitia unui concept a mai fost doar un pas.

Conceptul Liga Prieteniei este compus din:

-Campionat European  EFL din perioada 12-14.08.2016, unde participa campionale a 8 tari.

-Campionat National-Superliga, unde participa campioanele a 8 orase.

-Turneu Open FOT, unde poate participa orice echipa din orice tara. Pentru anul 2016 acesta se va desfasura in Bulgaria- Albena si un numar de aproximativ 40 de echipe inscrise.

-Campionatul, cupa si supercupa Ligii Prieteniei

-emisiuni saptamanale, in care se discuta problemele de arbitraj-RECURSUL ETAPEI,

-interviuri dupa fiecare meci ale unui reprezentant din cadrul fiecarei echipe,

-meciuri transmise live pe adresa de mail www.ligaprieteniei.com.

– selectarea participantilor din cadrul Ligii Prieteniei cu posibilitati financiare reduse in vederea recalificarii profesionale si angajarea acestora, acestia primind in schimb participare gratuita la toate evenimentee Ligii Prieteniei.

In cadrul Superligii-Campionatul National participa Liga Prieteniei Bucuresti, Valcea, Giurgiu, Oltenita, Sibiu, Brasov, Galati si Buzau, in total 16 echipe.

Meciurile se vor juca in stil grupa a cate 4 echipe, se califica primele doua echipe, iar ulterior se joaca un singur tur in cadrul sferturilor etc.

Loc de desfasurare teren sintetic baza Ana-Maria Sos Dudesti-Pantelimon nr 42-44A, Bucuresti, in perioada 29-31.07.2016.

Castigatoarea incaseaza 1500 de euro si primeste drept de participare in cadrul EFL-European Friendship League, ce se va desfasura in Bulgaria-Albena in perioada 12-14.08.2016. Participa un numar de 8 tari printre care si Romania.

Pentru echipele care nu participa in cadrul Superligii s-a format un turneu nou Friendship Open Tournament-FOT, ce are loc de doua ori pe an, august-septembrie Albena, inainte de EFL-European Friendship League si mai, in Romania la munte. In 2016 el s-a desfasurat in Romania la Ramnicu-Valcea si urmeaza a se desfasura in Bulgaria-Albena in perioada 10-12.08.2016, anterior EFL-European Friendship League. Participa aproximativ 40 de echipe din 5 tari, Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia si Republica Moldova.

Echipele participante in cadrul  Ligii Prieteniei nu au adaos comercial, primind si o subventie in cuantum de 1500 de euro.

Exemplu de calcul, Albena 2016, Hotel Com, Albena doua nopti all-inclusive 75 de euro de persoana, fara subventie, iar cu subventie 55 de euro de persoana, in limita a 6 persoane de echipa si 12 echipe din cadrul Ligii Prieteniei Bucuresti. La acest pret se adauga doar o taxa de 2 euro de persoana/zi, pentru organizarea excursiei-turneu.

Se ajunge astfel, ca in loc de aproximativ 90 de euro de persoana cat este pretul afisat pe Booking pentru rezervari pentru Hotelul Com, o persoana sa participle intr-un turneu complex, cu foarte multe echipe, alaturi de prieteni cu doar 55 de Euro.

Oferta este estimativa. Sunt mai multe hoteluri in oferta mai ieftine sau mai scumpe.

Pot participa si rudele, prietenii sau chiar echipe care nu participa in cadrul Ligii Prieteniei. Prietenii si rudele platesc pretul intreg, iar echipele nou formate, care nu au jucat in acel sezon in liga platesc pretul intreg la care se adauga 20 de euro pe perioada turneului.

Prietenii, rudele pot achizitiona si alte zile, in afara celor de turneu, la acelasi pret din oferta. Echipele nou formate pot cumpara si alte zile in afara celor de turneu, dar achita 7 Euro/zi/persoana in plus fata de pretul afisat.

Atasam mai jos adresa paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/LIGA-Prieteniei-856214421109392/

Persoana de contact d-na Nicoleta, 0734183023!

Multumim!

Close