ArticoleArticole prima paginaBUCURESTIDecizii asociatie

DECIZII ETAPA A 11 A

In urma meciului Atvrom vs Salaj Boys, disputat  in data de 14 noiembrie 2017, orele 22:30.

Comisia de organizare a decis, avertizarea si amendarea participantilor la meciul de mai sus: Badea Alexandru si Stoicescu Mugur, manager respectiv capitan, in cadrul echipei Atvrom.

Conform Regulamentului 2,  http://www.ligaprieteniei.com/regulament/regulament-nr-2/ , Regulament de sanctiuni,, art. 6, alin. 2b. Asociatia a decis avertizarea scrisa si amenda in valoare de 100 lei pentru fiecare persoana in parte, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere, acestia urmand a fi sanctionati cu etape suspendare, acces interzis pe terenul de joc sau in cel mai grav caz eliminarea din competitie.

Atragem atentia echipelor participante asupra faptului ca, Liga Prieteniei este formata din prieteni-jucatori, conform Regulamentului nr 1. Aici nu se vine doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare si petrecerea timpului liber.
Scopul principal al Ligii Prieteniei este tocmai inlocuirea anumitor mentalitati. Scopul Principal al Ligii Prieteniei este educatia, iar cel secundar competitia, ori in conditile in care la teren ajungem sa agesam fizic sau verbal, niciunul din scopurile Asociatiei nu pot fi atinse.
Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!
Va rugam ca orice incident aparut in timpul meciului sa-l semnalati organizatorului de la teren, pentru a incheia proces-verbal de sesizare urmand ca acesta sa instiinteze Asociatia, pentru analizarea celor intamplate.

ATRAGEM ATENȚIA TUTUROR PRIETENILOR PARTICIPANTI CA SCOPUL LIGII PRIETENIEI NU ESTE DE A AMENDA SAU DE A SUSPENDA.
☆☆ Scopul principal este de a le oferi participantilor conditiile ideale pentru a-si satisface dorinta de a juca fotbal de placere, insa totul intr-un cadru civilizat si disciplinat!

Articole similare

Close